Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: 'déze acteur verlaat Grey's Anatomy'

Heel jammer...

Tot ons grote verdriet verliet Jesse Williams aka Jackson Avery vorig jaar na twaalf seizoenen Grey's Anatomy. Helaas moeten we binnenkort opnieuw afscheid nemen van één van de artsen van het Grey Sloan Memorial Hospital.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het seizoen 18 van Grey's Anatomy. Dit seizoen is nog niet in Nederland te zien. 

Afscheid nemen

Hoewel we in Grey's Anatomy vaak – te vaak, als je het ons vraagt – door een tragisch ongeval afscheid moesten nemen van onze favoriete personages, staat ons dit keer gelukkig geen noodlottig ongeval te wachten. Zo meldt Deadline dat dr. Cormac Hayes (gespeeld door Richard Flood) in seizoen achttien Seatle verlaat en met zijn kinderen terugkeert naar Ierland.

Verhaallijn

In seizoen achttien verstrekt dr. Owen Hunt medicijnen aan stervende soldaten voor hulp bij zelfdoding. Dr. Hayes raakt verstrikt in Owens plan en staat daardoor voor een ethisch dilemma: hij moet Owen aangeven of hij loopt het risico om zijn medische vergunning te verliezen. Hij besluit Owen niet aan te geven, maar Grey Sloan te verlaten en met zijn kinderen terug te keren naar Ierland.

Deadline meldt dat Richard voor het laatst in aflevering tien van seizoen achttien te zien is. Hij speelde maar liefst in drie seizoenen de rol van Cormac Hayes. ABC en producent Shondaland hebben het vertrek van Richard niet bevestigd. Hmmm...

Bron: Just Jared, Deadline | Beeld: Grey's Anatomy