Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Dave Roelvink deelt kiekjes uit de oude doos

Aaaahw!

Masters Expo 2021

We herkennen Dave en Donny Roelvink aan hun blauwe ogen, hagelwitte tanden en lichamen vol tatoeages. Maar zo zagen de Roelvink-telgen er natuurlijk niet altijd uit. Gisteren deelde Dave een aantal kiekjes uit de oude doos, waarop we een kleine Dave en Donny spotten.

Jarige moeder

Gisteren vierde de moeder van de Roelvinkjes haar verjaardag en daarom besloot Dave haar eens flink in het zonnetje te zetten. Op Instagram deelde hij een reeks kiekjes van zijn moeder, Luciënne Kenter, waar ook een aantal throwback-foto's van hem en Donny tussen zitten. "Happy bday moeders, hou van jou ❤️❤️❤️", klinkt het in de caption.

Kleintjes worden groot

Op de foto's zien we een nog kleine Dave en Donny bij hun mama in de armen. "Gefeliciteerd met jullie moeder! Jullie zijn ook niks veranderd", schrijft een volger bij de reeks plaatjes. En: "Aahw, wat een lieve foto's", reageert een andere volger. De broers hebben nog altijd dezelfde blauwe fonkelende ogen als vroeger. Ook de ietwat ondeugende blik is nog altijd te spotten bij de Roelvink-telgen. Maarre, kleintjes worden groot.

Sterker nog, Dave is inmiddels zelf papa geworden van een zoontje. Vorig jaar beviel zijn vriendin Jazzlyn van hun eerste zoontje Dean. Vanaf volgende maand kunnen we Dave's leven als kersverse vader uitgebreid volgen in zijn realityserie Daddy Dave, die 3 maart op discovery+ verschijnt. Wij zijn benieuwd!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • 2021, November 20. RAI, Amsterdam, the Netherlands. Masters Expo. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers