Babynieuws! Dyantha Brooks bevallen van tweede kindje

Davis heeft er een broertje bij!

Lees ook

Beschuit met blauwe muisjes, want Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks is voor de tweede keer moeder geworden van een zoontje.

Lewis

Dyantha plaatste gisteren een lieve foto van haar pasgeboren zoon en onthulde daarbij meteen de mooie naam van het kleintje. “Welcome Lewis Fernando de Vlieger 💙”, schrijft ze bij het kiekje op Instagram. In de comments onder de foto barst het van de felicitaties. “Gefeliciteerd 😍😍”, reageert een enthousiaste Fawrynotsawry. En: “Ah, fantastisch. 😍 Gefeliciteerd!!!❤️❤️❤️”, laat Bettina Holwerda achter. Ook Sarah van Soelen reageert: “Gefeliciteerd lieverd 💙.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DYANTHA BROOKS (@dyanthabrooks)

Lewis is het tweede kindje voor Dyantha en hubby Mick de Vlieger. Hun eerste kindje, Davis, werd in 2017 geboren.

Druk leven

Dyantha deed onlangs mee aan Expeditie Robinson en is al bijna vijf jaar presentatrice bij Shownieuws. De afgelopen tijd heeft ze het behoorlijk druk gehad, maar voorlopig zal ze even buiten beeld blijven, vanwege haar zwangerschapsverlof. Vlak voor haar verlof sprak ze nog openhartig met Beau Monde. Ze vertelde onder andere over haar naderende bevalling, diversiteit in de Nederlandse mediawereld en haar work hard, play hard-mentaliteit.

Zo liet ze onder andere doorschemeren of ze opkeek tegen haar tweede bevalling, omdat haar eerste bevalling niet bepaald vlekkeloos liep. Toch maakte ze zich geen zorgen. “Nee. Misschien heel naïef, maar nee. Het was allemaal zo hectisch dat de kans groot is dat het nu beter en vlotter gaat. Met minder drama. Wel hoop ik dat de baby aan de vroege kant komt. In maart ben ik uitgerekend, maar het lijkt me fijn om met 37 weken al te bevallen. Lekker in februari. Vooral omdat ik heel ongeduldig ben. Ik kan niet wachten om mijn zoontje te zien en te knuffelen.” Enne, dat is dus ook gelukt.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook