Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Kim Kardashian eruit als tiener

Throwback!

The 45th E! People's Choice Awards

Kim Kardashian zien we natuurlijk altijd met flawless make-up, stijl haar en nauw aangesloten kleding. Toch is de realityster ook jong geweest en zag ze er toen heel anders uit. In een throwback-foto op Instagram zien we de Kardashian als tiener, mét de typische dunne wenkbrauwen en kleine vlinder-clipjes.

Throwback

Kim plaatste eerder deze week een emotioneel kiekje op de verjaardag van haar vader. De foto is zo'n 23 jaar geleden genomen, in 1998. Kim was toen 18 jaar. "Verjaardag selfie met mijn vader!", schrijft de miljardair bij de throwback-foto. Te zien is hoe Kim de typische butterfly-clipjes in haar haar draagt. Deze waren eind jaren '90 en begin zeroes helemaal hét. Daarnaast vallen ook de typisch dunne wenkbrauwen op, die toen – geloof het of niet – ook trendy waren.

Vader

Kim herdenkt met de foto en caption een speciaal moment met haar vader Robert. "We namen deze foto op deze dag toen we zijn verjaardag vierden in het Armeense restaurant in 1998", schrijft de KUWTK-ster verder. "Je werd geboren op 2.22.44 en vandaag is het het engelennummer 2.22.22. Ik voel de engelen overal om me heen en voel jou de hele tijd. Bedankt dat je ons altijd geleid en beschermd hebt. Vandaag vieren we je zeker pa. Ik mis je zoooooo erg", aldus Kim bij het kiekje. Haar vader overleed in 2003 aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Nieuwe show

De realityster is overigens snel weer op de buis te zien. Vorig jaar moesten we helaas afscheid nemen van de Kardashians en hun show Keeping Up With The Kardashians, maar gelukkig komen ze binnenkort weer met een nieuwe realityshow. The Kardashians is vanaf 14 april te zien op Hulu. We can't wait!

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • SANTA MONICA, USA. November 11, 2019: Kim Kardashian at the 2019 E! People's Choice Awards at Santa Monica Barker Hangar. Picture: Paul Smith/Featureflash