Daten verleerd? Zo pak je het daten na de lockdown weer op

Influencer @floortjeloves vertelt hoe zij de liefde via een online datingapp vond.

Lees ook

Als het in het ‘normale’ leven niet lukt om leuke, nieuwe mensen te leren kennen, richten we ons op datingapps. Het is zelfs de meest voorkomende manier waarop mensen dates vinden. Influencer Floortje van Kooten, ook wel bekend als @floortjeloves, kan erover meepraten. Via Inner Circle leerde ze haar vriend namelijk kennen.

Inner Circle sprak Floortje over haar ervaring met de app. Maar wat vindt ze vooral zo fijn aan Inner Circle?

“In vergelijking tot andere apps gaat het bij Inner Circle echt om daten, en leer je mensen kennen die serieus willen afspreken”

En dat is het hele idee achter Inner Circle. Zo verifieert een heel team handmatig nieuwe gebruikers om zo fakes, spammers en scammers van de app weg te houden. Dit betekent dat je alleen mensen zult vinden die geïnteresseerd zijn in daten, je berichtjes niet worden genegeerd, en dat profielen ook daadwerkelijk gevuld zijn met (leuke) informatie over je match. Enne, nog een pluspunt: slechte spiegelselfies zul je niet vinden op de app.

“Ik vind het leuk dat je gemeenschappelijke interesses kunt zien. Van de manier waarop je reist tot hoe je je koffiedrinkt.”

Deze opties riep Inner Circle in het leven om je te helpen om een match te vinden met dezelfde interesses. Het werkte in elk geval voor Floortje. Ze vond iemand die op precies dezelfde golflengte zat, zonder dat ze ellenlang bleef swipen. Ideaal! Want je hebt toch wel betere dingen te doen dan alleen maar swipen?

Ook vroegen we Floortje naar datingadvies. Haar suggestie? “Spreek zo snel mogelijk offline af.”

“Chat niet te lang met elkaar, maar spreek in real life af. Je weet dan meteen of hij of zij je type is. Weest niet bang om af te spreken.”

Durf spontaan op date te gaan! Enne, als je op zoek bent naar een ideale eerste date, kun je ook op Inner Circle zien wat iemands favoriete bar of restaurant is. Ideaal als je niet weet waar je voor het eerste een drankje kan gaan doen! Bovendien bestaan er op Inner Circle ook nog veel verschillende features die je kunnen helpen met een idee voor een tweede date. Ideaal.

Zie jij het nog niet zitten om één-op-één af te spreken met je match? Ga dan naar een van de maandelijkse feestjes van Inner Circle. Denk aan vele leuke singles op één plek die klaar zijn om een duik in de datingpool te nemen. Dit maakt het leren kennen van een potentiële date helemaal makkelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floortje van Cooten (@floortjeloves)

Let’s Go!

Ben jij het zat om te matchen met mensen die totaal andere interesses hebben? En wil je graag iemand ontmoeten die serieus is en daarnaast zin heeft in fun experiences in real life? Waar wacht je dan nog op. Schrijf je nú in bij Inner Circle. 

Enne, dat je echt ware liefde kunt vinden via Inner Circle, bewijst Floor maar weer:

“Ik had nooit gedacht dat ik liefde kon vinden via een app, maar ik ben zo blij dat ik een account heb aangemaakt: ik ben tot over mijn oren verliefd.”

Awh!

Beeld: Inner Circle 

Laatste nieuws

Zie ook