Mis het niet: Rosefield organiseert allereerste Sample Sale

Markeer deze data maar meteen in je agenda.

Rosefield is al jaren populair in Nederland, en sinds een horloge van het Amsterdamse merk in Emily in Paris werd gespot, begint Rosefield ook internationaal faam te verwerven. Voor wie op zoek is naar mooie items van het horologe- en sieradenmerk hebben we goed nieuws. Rosefield organiseert binnenkort namelijk voor het eerst een Sample Sale!

Sample Sale

Markeer 17, 18 en 19 maart maar alvast in je agenda, want dan vindt de allereerste Rosefield Sample Sale plaats in Amsterdam. Tijdens dit event kun je je favoriete horloges extra voordelig shoppen. Ontdek oudere collecties, productie samples en showroom- en shootmodellen. De horloges en sieraden zijn in nieuwe staat en tijdens de sample sale kun je deze items in de wacht slepen met tot wel 70 procent korting. Score!

Kaartverkoop

Kun jij niet wachten om naar de Sample Sale te gaan? Koop dan hier je ticket en reserveer een tijdslot om langs te komen. Een regulier ticket kost €5. Maar als je tijdens de sample sale iets koopt en je ticket laat zien, krijg je die €5 weer terug als korting op je aankoop. Ideaal!

Rosefield Sample Sale:

Wanneer:
– Donderdag 17 maart (12.00 uur – 21.00 uur)
– Vrijdag 18 maart (9.00 uur – 19.00 uur)
– Zaterdag 19 maart (9.00 uur – 19.00 uur)

Waar: 
Gerard Doustraat 76, Amsterdam

Beeld: Rosefield

 

Laatste nieuws