Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cara Delevingne schittert in nieuwe campagne 7 For All Mankind

We love it!

Wauw! Niemand minder dan Cara DeLevingne heeft de handen ineengeslagen met denim-merk 7 For All Mankind. Het resultaat? Een gloednieuwe Mankind-lijn met prachtige nieuwe denim-items.

Denim

7 For All Mankind is al jaren een van de meest populaire denim-merken. We zijn daarom iedere keer weer excited wanneer er een nieuwe collectie uitkomt, en al helemaal als iemand als Cara met het merk samenwerkt. Over de samenwerking met stijlicoon Cara zegt het merk: "Nu we onlangs onze twintigste verjaardag hebben gevierd, zijn we optimistisch over de post-pandemische toekomst die de basis zal vormen voor onze evolutie, terwijl we trouw blijven aan ons DNA. De moeiteloze stijl van onze denim, de aandacht voor pasvorm en onze obsessie met innovatie zullen centraal blijven staan in onze visie," aldus Francesca Toninato, Global CEO van 7 For All Mankind.

"Ook vinden we inspiratie in de wereld om ons heen en streven we ernaar mensen te ondersteunen door terug te geven en samen te werken met mensen die een verschil maken, zoals Cara Delevingne."

Thema

De nieuwe lente- en zomercollectie heeft als thema 'California cool' en bestaat uit een palet van zonsopgangtinten tot aan vintage, verwoest denim. De vormen zijn geïnspireerd op de jaren '70. Modellen als de oude vertrouwde bootcut jeans keren daardoor weer terug. Hoe leuk is dat? Cara lijkt zich in ieder geval helemaal te kunnen vinden in de nieuwe collectie. "Denim is een fantastisch, blijvend stijlstatement en een essentieel onderdeel van hoe ik mijn stijl uitdruk," zegt het topmodel. "Ik ben verheugd dat 7 For All Mankind meer inclusieve pasvormen creëert en verantwoorde praktijken omarmt in hun ontwerpen. 7 laat ons zien hoe toonaangevende modemerken een betere toekomst kunnen vormgeven." De collectie is vanaf vandaag beschikbaar, zowel online als in de fysieke winkels.

Bron & Beeld: 7 For All Mankind