Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze to do’s mag je deze week niet missen

Je hoeft je dit weekend niet te vervelen.

Guests

De tijden waarin we in het weekend alleen maar konden wandelen met een koffie to go laten we graag achter ons. Restaurants, bars en bioscopen mogen hun deuren weer openen, dus daar maken we dan ook graag gebruik van. Dit zijn de leukste to do’s voor het aankomende weekend!

Bezoek Nouveau Deco

Zin om dit weekend naar het museum te gaan? Bezoek dan het Stedelijk Museum Kampen. Daar is de tentoonstelling Nouveau Deco van Christie van der Haak te zien. Christie heeft voor de expositie de zalen van het museum een volledige metamorfose gegeven – prachtige patronen sieren daar nu de muren. Ook de buitengevels van beide locaties van het museum nam de kunstenares onder handen.

Stel je bezoekje aan het Stedelijk Museum Kampen niet te lang uit. De tentoonstelling is alleen dit weekend nog te zien. 

Kijktip: Below Deck Sailing Yacht - seizoen drie

Wie dacht dat series over jachten saai zijn, heeft het mis. In Below Deck Sailing Yacht is kapitein Glenn Shephard terug aan boord van de Parsifal III, en zeilt hij weer door de sprankelende wateren van Menorca (Spanje). Hij herenigt zich met vele anderen uit het vorige seizoen, onder wie chef stuurman Daisy Keliher, chef techniek Colin MacRae en eerste stuurman Gary King. Maar in de serie begeeft de bemanning zich zeker niet alleen in rustige wateren – letterlijk en figuurlijk. Zo blijkt wel uit de onderstaande preview...

Below Deck Sailing Yacht is nu te zien op Hayu.

Ga shoppen in Gouda

Nu alles weer open is, is het des te leuker om weer eens een dagje weg te gaan. Hoewel wij er meestal voor kiezen om naar Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag of Groningen te gaan om lekker te shoppen, kiezen we dit keer voor Gouda! Het leukste winkelgebied van de stad bevindt zich rondom de Markt. De middeleeuwse Goudse Straatjes zijn bezaaid met unieke boetiekjes, vintage shops en woon- en designwinkels. Daar worden we blij van! 

HIER vind je een aantal leuke shoppingroutes.

Bestel tickets voor Red Bull Unlocked

Nu het nachtleven van het slot is gehaald, kunnen we niet wachten om weer naar een feestje te gaan. Red Bull dacht er net zo over en introduceert dan ook een nieuw concept: Red Bull Unlocked. 

Op 1 en 2 april komen twaalf clubs en bars samen in de A’DAM Toren voor een legendarische avond. Clubs als Chin Chin Club, Jimmy Woo, Duke of Tokyo en De Kopstootbar zijn onder andere van de partij om alle feestjes van het afgelopen jaar in te halen. 

Tickets zijn voor een periode van 48 uur beschikbaar en HIER te bestellen. De kaartverkoop op 24 februari van start gegaan dus wees er snel bij! 

Lekker streamen

Blijf je dit weekend thuis en wil je een stream-marathon houden? Dan is er gelukkig genoeg te bekijken. Zo verscheen op Prime het vierde deel van The Marvelous Mrs. Maisel. Bekijk je op Videoland nu de ontroerende film Wonder en kun je je op Disney+ tegoed doen aan de serie Pam and Tommy.

Beeld: Red Bull Unlocked