Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian laat drie auto's oppimpen voor meer dan 100.000 dollar

'Ik wilde dat mijn auto’s ‘mengen’ met mijn huis'

The 45th E! People's Choice Awards

Dat Kim Kardashian een flinke som met geld op haar bankrekening heeft staan is geen geheim meer. De celebrity is inmiddels miljardair en herinnert ons daar dagelijks aan door kiekjes uit haar luxe leven te delen op social media. Haar meest recente grote aankoop? Het laten spuiten van haar drie auto's in een andere kleur.

Spookgrijs

Kim K is naast realityster ook eigenaar van verschillende extreem succesvolle bedrijven. Zo heeft ze naast haar eigen merchandise ook een beauty-lijn (KKW Beauty) en een shapewear-collectie met de naam Skims. Het is dan ook niet gek dat ze een flink huis én drie peperdure wagens op haar naam heeft staan. Zo bezit Kim een Lamborghini, Rolls-Royce en een Maybach. Enne, deze drie auto's moeten nu alle drie per se in dezelfde kleur als Kim's huis worden gespoten, namelijk spookgrijs.

Passend bij huis

TMZ laat weten dat Kim's drie auto's een maand lang bij een garage in Los Angeles hebben gestaan. De KUWTK-ster wilde namelijk dat haar wagens een nieuw kleurtje kregen, omdat ze hierdoor beter bij de kleur van haar huis zouden staan. "Ik ben altijd al een automeisje geweest’’, zei Kim onlangs in een video van Vogue.

"Ik ben gek op auto’s. En ik wilde eens iets anders. Ik wilde dat mijn auto’s ‘mengen’ met mijn huis. Mijn woning is grijs en ik wilde dat ze daarmee matchen. Dus ik heb volledig grijze auto’s, in plaats van matzilver, zoals ik voorheen had", aldus Kim, die inmiddels de bijnaam Kim Car-dashian heeft gekregen.

Het spuiten van de auto's kostte Kim ongeveer zo'n 100.000 dollar. En dat terwijl de auto's an sich al een behoorlijk startprijs hebben. De gloednieuw-gespoten Rolls-Royce heeft ongeveer een startprijs van 300.000 euro, de Lamborghini zo'n 193.000 euro en de Maybach 163.000 euro. Wow!

Bron: AD | Beeld: Brunopress, YouTube (Vogue)

Showbizz
  • 10 November 2019 - Santa Monica, California - Kim Kardashian. 2019 People's Choice Awards held at Barker Hangar. Photo Credit: Birdie Thompson/AdMedia