Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Phaedra (BE) over kus met Fabrizio

Phaedra vertelt wat ze ervan vond dat Fabrizio ook nog met Sanne zoende.

We verheugen ons iedere week niet alleen op een nieuwe aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt, maar ook op een nieuwe aflevering van de Belgische versie met Fabrizio. De tattoo-hunk laat er geen gras over groeien en heeft al met twee dames gekust. Een van die dames, Phaedra, vertelt over het speciale moment.

Twee keer raak

In de derde aflevering is te zien hoe Fabrizio en Phaedra het erg gezellig hebben samen. De twee deelden zelfs al een kus en daarmee dacht Phaedra een streepje voor bij hem te hebben. Niets bleek minder waar, want diezelfde dag nog kuste Fabrizio ook met Sanne. “Ik was daar uiteraard niet als enige, maar ik voelde me toch gekwetst", zegt ze tegen HLN.

“Phaedra is de enige waar ik me op dit moment fysiek tot aangetrokken voel. Ze is ook één van de enige meisjes die het aandurft om met mij te flirten”, zei Fabrizio over Phaedra. Die uitspraak vond de 21-jarige blondine achteraf vreemd om te horen. “Als ik deze beelden nu bekijk, vind ik dat best raar”, blikt ze terug. “Fabrizio zei dat hij bepaalde dingen voelde bij mij, maar die indruk had ik zelf niet."

Phaedra kon dan ook moeilijk hoogte krijgen van Fabrizio, al helemaal omdat ze niet de enige vrouw in de villa was. Tijdens de date was dat totaal anders. "We waren op een mooie locatie, en het ging er flirterig aan toe", gaat Phaedra verder. "De sfeer zat helemaal goed, en we genoten van elkaars gezelschap. Waarop Fabrizio me plots kuste, en ik verrast was. Ik had dat zo snel niet verwacht. Bovendien was ik de persoon die zei dat ze nooit iemand zou kussen op een eerste date. Wel dus”, grapt ze.

Deuk in ego

Naderhand bleek dat haar momentje met Fabrizio toch niet zo speciaal was. Hij zoende namelijk ook met Sanne. “Dat vond ik niet zo tof”, vertelt Phaedra aan de Belgische krant. “Door onze kus voelde ik me speciaal. Ik had echter nooit verwacht dat het maar voor een viertal uur zou zijn." Phaedra snapt wel dat de andere dames ook een poging willen wagen bij Fabrizio, maar "je denkt niet dat het zo snel zal zijn. Van een serieuze deuk in mijn ego gesproken", stelt ze.

Echter, Phaedra heeft no hard feelings richting Sanne. “Ik neem Sanne niets kwalijk. Aanvankelijk wist ik ook niet dat ze met Fabrizio gekust had." Dat hoorde ze pas op de cocktailparty. "Fabrizio had aan Sanne gevraagd om niets te zeggen, omdat hij me zelf op de hoogte wilde brengen. Netjes, maar uiteindelijk verandert dat niets aan de zaak." Phaedra dacht na de date dat ze een speciale klik had met Fabrizio. "Maar die bleek hij dan - op een andere manier - eveneens te voelen met Sanne." De blondine vertelt dat deze hele situatie in de volgende aflevering nog een staartje zal krijgen. "Al heb ik - spoiler alert - vast en zeker het startschot gegeven voor flink wat hoogoplopende emoties in de volgende afleveringen.” Oeii.....

Bron: HLN | Beeld: Bachelor BE