Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok vertelt hoe het tussen haar en Donny gaat: 'Geen contact meer'

De beauty doet een boekje open.

Nederlandse premiere Jungle Cruise

Janice Blok en Donny Roelvink zetten afgelopen oktober een punt achter hun relatie. Hoe het nu tussen de twee gaat? In gesprek met Shownieuws doet Janice een boekje open.

Geen contact

Donny en Janice vertelden al hun volgers via een bericht op Instagram Stories dat de twee niet meer samen zijn. In een uitgebreid verhaal vroegen de twee om rust en lieten ze weten dat ze tijd voor zichzelf namen. Het lijkt erop dat dat nog steeds aan de orde is, want de twee hebben nog altijd geen contact. Dat vertelt Janice aan Shownieuws bij de opnames van De Alleskunner VIPS.

"Ik heb geen contact meer met mijn ex. Nee, nee, nee, nee...", begint Janice. "We hebben wel dingen afgerond voor het huis, maar om iets los te kunnen laten is het altijd wel fijn als je dan ook geen contact hebt. Want dan kan je het echt afsluiten en je weer focussen op andere dingen", aldus de influencer.

Moeilijke periode

De break-up was best pittig voor Janice, zo legt ze uit. "Het was zeker een pittige periode. Het is nooit leuk om uit elkaar te gaan, maar gelukkig zijn we wel als vrienden uit elkaar gegaan", benadrukt ze nog even. "We hebben geen ruzie. Contact hebben met elkaar is altijd moeilijk als het nog zo vers is. Daarom hebben we besloten om dat dus ook niet te doen."

Daarnaast vertelde Janice vlak na de break-up aan Grazia dat ze alle reacties op de break up ook best moeilijk vond. “Iedereen had een mening over de break-up en dat was best wel pittig”, vertelde ze. “Ik heb toen besloten om mezelf anderhalve week volledig af te sluiten van social media. Ik had mezelf overal uitgelogd, mijn telefoon uitgezet en ervoor gezorgd dat niemand mij kon bereiken.” Na anderhalve week besloot Janice haar telefoon weer aan te zetten, maar deze keer kon ze alle berichtjes een stuk beter handelen. “Toen ik mijn telefoon na die anderhalve week weer aanzette, kreeg ik nog steeds van alles over me heen, maar kon ik het iets beter aan. Het grootste verdriet had ik namelijk alweer een beetje verwerkt.” Gelukkig maar!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • 2021, July 26. Kinepolis, Leidschendam, the Netheralnds. Nederlandse premiere Jungle Cruise. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers