Wait, what?! ‘Famke Louise en Denzel Slager genomineerd voor Gouden Televizier-Ring’

Zouden de twee het tot de laatste 25 schoppen?

Famke Louise en Denzel Slager zitten nog altijd op een blauwe wolk sinds de komst van hun zoontje Nówie. Nog voordat het jongetje geboren was, konden Famkes volgers al meegenieten van haar hele zwangerschap. Famke en Denzel werden tijdens de zwangerschap van de zangeres op de voet gevolgd voor hun eigen realityserie Famke en Denzel: Een Nieuw Begin. Enne, dat programma maakt nu zomaar eens kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Kwalificatieronde

Op dit moment vinden de kwalificaties voor de Gouden Televizier-Ring namelijk plaats. Famke en Denzel zitten met hun realityshow in de top tien van de tweede ronde, waardoor ze nog altijd kans maken om door te gaan naar de uiteindelijke top-25. Fans kunnen nog tot woensdag 2 maart op hun favoriete programma stemmen. Alleen de vijf met de meesten stemmen in deze ronde gaan door naar de uiteindelijke top 25 – die dus ook echt kans maken op de award.

Of Famke en Denzel en hun Videoland-serie het ook echt tot de laatste 25 weten te schoppen, is helaas nog niet bekend. Andere programma’s in deze ronde zijn onder anderen Down The Road, Better Than Ever en Kamp van Koningsbrugge. Wij zijn benieuwd naar wie er allemaal doorgaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

Zoontje

De lovebirds genoten onlangs nog samen met zoontje Nówie nog van een heerlijke vakantie. Het gaat dan ook supergoed met Nówie, zo vertelden de kersverse ouders onlangs aan RTL Boulevard. “Met ons gaat het heel goed, we zijn lekker aan het genieten”, zei Famke. Waarna Denzel als trotse vader vertelt dat zijn zoontje het heel goed doet. “Hij eet en slaapt goed, is heel vrolijk en huilt niet. Hij is superrelaxed”, stelt Denzel. Aahw!

Bron: Televizier | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws