Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg zet de schaar in haar lokken en showt nieuwe coupe

Wauw!

Finale Miss Nederland 2021

Van rood haar tot lange kastanjebruine lokken: Monique Westenberg kan alles hebben. Ditmaal heeft de beauty opnieuw de schaar in haar lokken gezet en showt ze haar volgers het resultaat in haar Instagram Stories.

Kortere coupe

Monique besloot weer dat het tijd was voor iets nieuws en is deze keer voor een ietwat kortere coupe gegaan. "Weer even een lekker stukkie van mijn haren af", schrijft ze bij een foto van haar nieuwe blonde coupe. Te zien is hoe haar haren net over haar schouders vallen.

"Ik krijg vaak de vraag of ik er geen spijt van heb", gaat Monique verder. "Geen dag! Mijn haar groeit snel en is sterk. Nog nooit extensions nodig gehad, dus het zit er ook zo weer aan als ik dat zou willen!" Groot gelijk, het staat je prachtig Monique!

Beeld: Instagram Monique

André

Vorige maand plaatste Monique nog een emotionele post op Instagram op de verjaardag van haar ex André Hazes. André is namelijk al een tijdlang afwezig op social media. Na een turbulent jaar heeft hij besloten wat tijd voor zichzelf te nemen – en daar is Monique maar wat trots op. Om dat te formuleren, maakte de blondine een vergelijking met een treinreis. “Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit."

“Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar”, schreef Monique. De blondine is blij dat André eindelijk de handrem van zijn trein ontdekte en begonnen is aan de reis naar zichzelf. “Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar ingaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten", klonk het bericht.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BrunoPress

Showbizz
  • HILVERSUM, 29-08-2021, Studio 21 Finale Miss Nederland 2021 in Studio 21, Hilversum FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto / On the photo: Monique Westenberg