Wauw: GUESS lanceert kleurrijke Spring Summer-collectie

Hier worden wij hebberig van!

Dat fashiontrends komen en gaan, moge duidelijk zijn. GUESS weet maar al te goed wanneer het tijd is om een trend vaarwel te kussen, maar ook wanneer het tijd is om een trend nieuw leven in te blazen. De modeketen heeft met hun nieuwste Spring Summer-collectie dan ook een nieuwe draai gegeven aan een oude trend.

Millennial Pink

De kans is groot dat je ooit van de kleurterm Millennial Pink hebt gehoord. Zo niet, hierbij een kleine recap: een aantal jaar geleden was elke tint roze – van pastelroze tot zuurstokroze – zo populair onder Millennials dat de term Millennial Pink in het leven werd geroepen.

Hoewel we nog steeds dol zijn op roze pasteltinten, merkten modekenners op dat het de hoogste tijd is om onze liefde voor pasteltinten naar een hoger niveau te tillen. Millennial Pink maakt daarom plaats voor pasteltinten die niet langer zoet van kleur zijn. Bleke mintkleuren, witachtige blauwtinten, perzik-beige, grijze denimtinten, gedempt roze en oudroze it is. 


Sweater in tanktop in viscose mix – €70 
Wikkelrok in truistof – €80
Sicilia clutch vlechtwerk – €135

Nieuw modetijdperk

In tijden van de pandemie hadden we maar weinig behoefte om een broek of beha aan te trekken, maar nu het er voorzichtig op lijkt dat de pandemie achter ons ligt, komt ook daar verandering in. We hebben weer zin om uren na te denken over mooie kledingcombinaties en om alles uit de kast te halen om stralend voor de dag te komen.

Jurk in ribstof met opening – €120

Het is dan ook niet zo gek dat we komend modeseizoen op een regenboog aan pasteltinten kunnen rekenen. Maar verwacht geen mierzoete roze, blauwe of groene pasteltinten. Dit voorjaar staan donkere pastelkleuren centraal.

GUESS’ Spring Summer 2022-collectie

Voor hun Spring Summer 2022-collectie komt GUESS daarom met items in chique pastelkleuren. In hun nieuwste Essentials-capsulecollectie vind je dan ook items in kleuren als gedempt orchidee-roze, verwassen blauw, en light citroengeel. GUESS heeft daarnaast ribbed wrap skirts, high-neck tanks, jurken met kapmouwen en flatterende bodycon-knits in moderne pastelkleuren.


Corduroy bodysuit trui-stof – €80
Stephi minihandtas krokoprint – €115

Alle items zijn gemaakt van lichtgewicht stoffen en organisch katoen. Met de Essentials-collectie zet je niet alleen een stap richting een duurzame, seizoenloze garderobe, maar kun je je outfit ook nog eens afstemmen op elk moment van de dag. Ideaal!

Accessoires

Overigens bestaat de Essentials-collectie ook uit luxe tassen en schoenen, die zich voor elke gelegenheid lenen en voor elk seizoen geschikt zijn. Van opvallende crossbody-tassen met gedetailleerde studs en van grote draagtassen met gespriemen met het iconische driehoekige logo. Uiteraard matcht elke tas perfect bij de pastelkleurige schoenen, en seizoenafhankelijke slippers en muiltjes.


Links: Wikkeljurk – €130
Rechts: Sicilia clutch vlechtwerk – €135

De GUESS Essentials-collectie biedt sexy, maar charmante outfits voor iedereen die er na de pandemie helemaal klaar voor is om zich weer extra mooi te kleden. De collectie biedt ook een terugblik naar GUESS-items uit de jaren 90: nauwsluitende jurken, cropped T-shirts en midi-rokken met een touch van 2022 erover. Wij worden er hebberig van!

Dit artikel is in samenwerking met GUESS geschreven. 

Laatste nieuws