Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channing Tatum over opnemen van Magic Mike 3: 'Je moet jezelf uithongeren'

Heavy!

Premiere von Magic Mike Live in Berlin

Channing Tatum heeft ons hart sneller doen kloppen met de eerste twee Magic Mike-films. Het tweede deel kwam alweer meer dan zes jaar geleden uit. Eind november maakte de acteur het heuglijke nieuws bekend dat er ook een derde film komt. Echter, het had niet veel gescheeld of Channing had de rol afgewezen.

Magic Mike is back

Op Twitter maakte de knappe acteur het leuke nieuws over de derde film eind vorig jaar bekend. “Nou wereld, het lijkt erop dat Mike Lane weer terug is”, schreef hij bij een foto van het script. “Er zijn geen woorden voor hoe opgewonden ik ben om samen met Steven, Greg, Reid en de geweldige mensen van HBO Max de deuren van de wereld van ‘Magic Mike’ open te blazen”, zo vertelde Channing destijds aan Vulture.

Voor de film, die Magic Mike's Last Dance zal heten, moet Channing echter flink sporten. Vanwege deze ingrijpende voorbereiding had de acteur de rol voor de derde film bijna afgewezen. Dat vertelde hij in The Kelly Clarkson Show. “Het is moeilijk, zelfs als je traint, om zo in vorm te zijn”, stelt Channing. “Je moet jezelf uithongeren”, vervolgt hij. “Ik denk niet dat als je mager bent, het eigenlijk gezond voor je is”, aldus de acteur. 

Zware voorbereiding

De voorbereiding en het trainen voor de rol nam veel van zijn tijd in beslag en daar kwam nog bij dat het afvallen moeilijker voor hem ging dan toen hij jonger was. Toch is het het allemaal waard, vindt Channing. Sterker nog, over een aantal jaar zou hij het nog weleens willen doen. “Als we 70 zijn, wil ik het team weer bij elkaar krijgen en een oude-mannenversie maken”, grapte hij. 

Wanneer Channing weer uit de kleren gaat op het witte doek, eh… wanneer de film dus verschijnt, is helaas nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: HLN | Beeld: YouTube, Brunopress

Showbizz
  • Channing Tatum bei der Premiere von Magic Mike Live in Berlin / 160120 ***Magic Mike Live premiere, Berlin, Germany - 16 Jan 2020*** *** Local Caption *** 30603250