Gossip Girls’ Leighton Meester speelt hoofdrol in deze nieuwe Netflix-film

Spannend!

Zo’n vijftien jaar geleden was de allereerste aflevering van Gosisp Girl te zien, en ook nu wordt de populaire serie nog flink gebingewatched. Hoewel de acteurs uit de serie helaas niet in de reboot spelen, zien we ze nog wel in andere films en series voorbijkomen. Zo speelt Leighton Meester (aka Blair Waldorf) in de nieuwe Netflix-film The Weekend Away.

Thriller

We zijn dol op Netflix-films, helemaal wanneer er een bekend gezicht in speelt. Volgende maand wordt er weer een parel van een thrillerfilm op de streamingdienst verwacht, namelijk de film The Weekend Away. De hoofdrol is voor Leighton, die in de film de rol van Beth op zich neemt.

Beth gaat samen met haar beste vriendin Kate – de naam van de film zegt het al – een weekendje weg in Kroatië. Wanneer Kate plotseling vermist raakt, wordt Beth ervan beschuldigd haar vermoord te hebben. Beth doet er daarna alles aan om haar onschuld te bewijzen, maar stuit daarbij op een akelig geheim. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Nieuwe titels

The Weekend Away is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Alderson. Strangerland-maker Kim Farrant nam de regie op zich. Vanaf 3 maart kun je de spannende film bingen. Wij zijn benieuwd!

Welke titels we volgende maand nog meer op Netflix kunnen verwachten? Wij kijken onder meer uit naar het tweede seizoen van Bridgerton, een nieuw seizoen van The Blacklist en de nieuwe serie Pieces of Her. Ook komt er een nieuwe documentaire over een oplichter op Netflix, namelijk de documentaire Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: De Lagarde | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws