Hilarisch! Iris Rulkens imiteert De Bachelor-dames op geniale wijze

Iris doet het weer!

Lees ook

Het nieuwe seizoen van De Bachelor zit weer vol met deelnemers uit heel Nederland – oftewel een heerlijke mix van accenten. Imitatiekoningin Iris Rulkens nam een aantal van de dames op de hak door ze te imiteren. En geloof ons: het is hilarisch.

Op de hak genomen

Via TikTok deelde Iris de afgelopen week een hilarische video waarin zij een aantal van de dames van De Bachelor imiteert. De imitatiekoningin doet dit als de beste, want een verschil tussen de imitaties van Iris en de echte originals is bijna niet te horen. Met onder anderen Romy, Diandra en Faith wordt flink de spot gedreven.

“Ik ben zeker klaar voor een relatie, ik heb er echt super veel zin in”, zo doet ze Diandra na. En: “Ja, maar die ligt er zo uit. Zij is toch Romy? Met die neppe Chanel-bril”, klinkt het wanneer Iris Faith nadoet.

@irisrulkens De Bachelor Imitaties 🌹 #imitaties #debachelor #voorjou ♬ origineel geluid – irisrulkens

Reacties

Het lijkt wel alsof Iris iedereen kan imiteren, dus dat ook de imitaties van deze Bachelor-deelnemers bijna identiek zijn, verbaast ons niet. Ook volgers van de imitatie-queen lachen zich rot. “Dit is nieeeet normaal!” en “Ik verbaas me iedere keer weer hoe goed jij bent”, klinkt het in de comments. Enne, Iris. We totally agree.

Bron & Beeld: TikTok, YouTube @IrisRulkens, De Bachelor Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook