Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Thomas over waarom hij déze dame naar huis stuurde

'Ik voelde geen spanning.'

Let op: dit artikel bevat spoilers als je aflevering drie van De Bachelor nog niet hebt gezien.

Er staat weer een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland en dat betekent dat we weer kunnen kijken naar leuke dates, maar ook dat er weer een rozenceremonie op de planning staat. Bachelor Thomas besluit afscheid te nemen van Michelle en legt aan het eind van de aflevering uit waarom hij besloot haar geen roos te geven.

Rozenceremonie

Tijdens de rozenceremonie zijn alle dames weer enorm gespannen. Dit keer neemt Thomas gelukkig geen afscheid van meerdere dames, maar moet er alsnog iemand naar huis. Hij besluit Michelle geen roos te geven. "Sorry", zegt Thomas als hij afscheid neemt van Michelle. "Nee, geeft niks. Ik hoop dat je iemand vindt met wie je heel gelukkig wordt", antwoordt Michelle.

"Mijn gevoel klopte, daar heb ik nu bevestiging van", deelt een teleurgestelde Michelle na de rozenceremonie.

Afscheid

Maar waarom besloot Thomas om Michelle naar huis te sturen? "Michelle komt op mij over als een heel lieve, leuke dame", begint de StukTV-presentator. "Maar ik voelde geen spanning. Ik voelde niet die klik. Ze is meer een vriendin, maar ik zoek echt de liefde. En dat voel ik bij haar niet."

"Ik vond het een pittige avond, maar er is ook een hoop duidelijk geworden. En ik ben benieuwd wat mij nog meer te wachten staat en ik kan niet wachten om de andere dames beter te leren kennen", besluit Thomas. Dat belooft veel goeds!

Beeld: RTL (Jasper Suyk)