Julia Sinning binnenkort in dít tv-programma te zien

Julia verschijnt weer op de buis.

Lees ook

Julia Sinning heeft na haar deelname aan De Bachelor absoluut niet stilgezeten. Ze won De Bachelor én Miss Nederland en deelt nog altijd leuke kiekjes op Instagram. Binnenkort gaan we de beauty weer op de buis zien, want op Instagram maakt ze bekend dat ze meedoet aan De Alleskunner VIPS.

De Alleskunner VIPS

“YESSS! The word is out! 🥳🎲🧩”, schrijft Julia op Instagram bij de post. “Spelletjes spelen vind ik fantastisch, vooral met gezellige mensen (en dan ben ik ook bloedfanatiek) 🙃”, aldus Julia. De Alleskunner VIPS is vanaf 11 maart om 20.30 uur te zien op SBS6.

Haar volgers kunnen in ieder geval niet wachten om Julia weer op de buis te zien. “Supergoed bezig!” en “Wat gaaf! Ik kan niet wachten om het te zien. Mijn support heb je natuurlijk”, klinkt het in de comments.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Sinning (@juliasinning)

In de Alleskunner VIPS strijden een aantal bekende Nederlanders tegen elkaar in een reeks spelletjes. Van het oplossen van een legpuzzel tot een brug bouwen van karton, alles komt voorbij. Naast Julia doen ook Ferry Doedens, Glenn Helder, Hannelore Zwitserlood, Sander Janson en Sylvia Geersen mee.

Relatie

Julia deed mee aan De Bachelor met Tony Junior. Ondanks dat ze het liefdesprogramma won, kregen Julia en Tony geen relatie. De twee hebben even een leuke tijd gehad samen, maar een echte romance bleef uit. Tony kreeg het zelfs nog gezellig met één van de andere dames uit het programma en Julia stortte zich volledig op haar Miss Nederland-avonturen. Inmiddels is de Miss Nederland-winnares dolgelukkig met eerdere Bachelor Robbert Jonkheer.

Bron & Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook