Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Thomas over rozenceremonie: 'Het is heel zwaar'

'Ik ga dit nooit leuk vinden.'

Er staat weer een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland. Dat betekent dat Thomas van der Vlugt weer een aantal leuke dates heeft en kan genieten van de cocktailparty, maar ook dat er weer een rozenceremonie aankomt. Iets wat hij toch wel zwaar vindt.

Dates

In de nieuwste aflevering van De Bachelor is te zien dat Thomas een aantal dames meeneemt op een pittige date en dat hij een paar fijne één-op-één momenten heeft. Ook de cocktailparty is weer een succes, toch moet Thomas wel weer iemand naar huis sturen.

"Je hebt inmiddels alle facetten en ingrediënten van deze zoektocht naar de liefde een beetje mogen beleven. Hoe gaat het met je?", vraagt presentator Rick Brandsteder dan ook vlak voor de rozenceremonie. "Ik zit er echt in. Het wordt wel al steeds moeilijker, want je leert ze (de dames, red.) steeds beter kennen. Maar er wordt ook steeds meer duidelijk, omdat je wel gaat voelen met wie je een klik hebt en met wie niet."

Thomas vervolgt dat hij echt zichzelf kan zijn en dat hij het gevoel heeft dat de dames dat ook kunnen. "Ze zijn heel relaxt tegenover mij." Maarre, is er eigenlijk al iemand die erbovenuit springt? "Er zijn wel een paar dames van wie ik denk: 'Over jou wil ik meer weten.'"

Rozenceremonie

Hoewel er langzaam maar zeker meer duidelijk wordt voor Thomas, ziet hij op tegen de rozenceremonie. "Ik ga dit nooit leuk vinden, natuurlijk. En het wordt alleen maar zwaarder. Aan de ene kant is het alleen maar leuk dat je bepaalde dames bevestiging kan geven van hun gevoel door ze een roos te geven, maar je moet ook iemand teleurstellen." Aii...

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)