Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om deze verdrietige reden is Mattie Valk afwezig bij Qmusic

Too bad...

16e RadioRing Gala (2022)

De ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic is voor velen al jaren vaste prik tijdens hun ochtendroutine. Echter moeten luisteraars – en natuurlijk ook Marieke – het deze week zonder Mattie doen. De radio-dj laat namelijk weten dat zijn schoonvader is overleden.

Familiekwestie

Het management van Mattie liet gisteren aan RTL Boulevard weten dat de reden achter de afwezigheid van Mattie het treurige nieuws is dat zijn schoonvader is overleden op 69-jarige leeftijd. Het gaat goed met hem, maar hij wil er op dit moment voor zijn familie zijn. Hij verwacht snel weer op de radio te horen te zijn. Intussen neemt collega Kai Merckx zijn plek in naast Marieke.

Ochtendshow

Marieke en Mattie presenteren al jaren iedere morgen van 6.00 tot 9.00 de ochtendshow samen. Eind vorig jaar deed Marieke nog een boekje open over de goede band die ze met haar collega heeft. “Wij hebben gewoon een heel fijne chemie. En we denken over veel hetzelfde, maar ook over héél veel dingen anders. Wat voor een radioprogramma goed werkt. En dat hoeven we niet te faken, dat is er gewoon echt”, legt Marieke uit.

En hoewel Mattie en Marieke het soms niet met elkaar eens zijn, hebben ze nog nooit ruzie gehad. “We hebben ook weleens pittige discussies op de radio en dat mensen daarna bang zijn dat we om 10 uur de deur uitlopen met ruzie, maar dat is dus nooit zo. Ik heb echt nog nooit ruzie gehad met hem.” Gelukkig maar! Hopelijk is Mattie snel weer terug.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Hilversum/20220127 - 16e editie van het RadioRing Gala (2022). Uitreiking van de Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSterren. Fotograaf: BrunoPress/ArjoFrank Fotografie Op de foto: Mattie Valk