Vriendin Simon ‘Tinder Swindler’ Leviev reageert voor het eerst op documentaire

Zijn nieuwe vriendin laat voor het eerst van zich horen.

Lees ook

Na het zien van The Tinder Swindler zijn we nog steeds een beetje in shock van alle praktijken van Shimon Hayut aka Simon Leviev. Blijkbaar is niet iedereen in shock na het zien van de populaire documentaire, want Simon heeft een nieuwe vriendin. Enne, die vriendin reageert nu voor het eerst op de docu over haar boyfriend.

Nieuwe vriendin

Simon heeft na de documentaire over zijn bizarre leven absoluut niet stilgezeten. De vermeende oplichter zou zelfs denken aan een Hollywood-carrière in de vorm van een datingshow én zit inmiddels op TikTok. Daarnaast heeft hij dus ook een nieuwe vriendin, namelijk topmodel Kate Konlin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate KONLIN (@kate_konlin)

‘Nep-verhaal’

In een interview met InsideEditon verschijnen de twee voor het eerst samen op camera en doen ze een boekje open over de documentaire over Simon. Simon ziet dat nog eens als de uitgelezen kans om te ontkennen dat hij een oplichter is. “Ik wil mijn naam zuiveren en zeggen tegen de wereld dat dit niet waar is”, aldus Simon over de documentaire. Kate is het met hem eens. “Mijn god, hoe kan iemand zo’n nep-verhaal verzinnen?”, zegt ze standvastig in het interview, vlak nadat ze hem een kus op de mond geeft. Of Kate Simon geld heeft geleend? “Course not“, zegt ze lachend.

The Tinder Swindler

Simon werd bekend nadat de documentaire The Tinder Swindler op 2 februari op Netflix verscheen. Hij zou naar verluidt vele vrouwen hebben opgelicht die hij op Tinder ontmoette, waaronder Cecilie FjellhøyPernilla Sjohol en de Nederlandse Ayleen Koeleman, de drie vrouwen die hun verhaal in de Netflixdocu deelden.

Simon zocht op de app naar vrouwen en deed alsof hij de erfgenaam van LLD Diamonds was. Hij won de harten van de vrouwen voor zich met zijn charme en zijn royale lifestyle. Om vervolgens te doen alsof hij diep in de problemen zat, om zo de zakken van de vrouwen leeg te kloppen. Hij zou door de jaren heen meer dan 10 miljoen dollar hebben gestolen.

Simon werd nooit veroordeeld voor zijn misdaden tegen Cecilie, Pernilla en Ayleen. De drie vrouwen hebben daarom na de release van de documentaire een GoFundMe-pagina opgezet om zo hopelijk een deel van het geld terug te krijgen dat van hen was gestolen. Ze hopen daarmee 600.000 dollar op te halen. Op dit moment staat de teller op 161.954 dollar.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Inside Edition, Netflix Tinder Swindler

Laatste nieuws

Zie ook