Wait, what? Dit is de dubbelganger van Meghan Markle

Een echte look-a-like!

Lees ook

Het schijnt dat iedereen ergens op aarde een dubbelganger heeft. Meghan Markle heeft de hare in ieder geval gevonden. Hoewel ze one of a kind is, is er nu toch iemand opgedoken die als twee druppels water op haar lijkt. De Amerikaanse Christine Mathis wordt namelijk regelmatig aangezien voor de hertogin van Sussex.

Stewardess

Christine Mathis is een 32-jarige stewardess uit de Verenigde Staten. Voor haar werk vliegt ze de hele wereld rond en ziet ze elke dag veel verschillende gezichten. Het overkomt haar regelmatig dat ze wordt vergeleken met hertogin Meghan Markle. Vooral in 2017, vlak nadat de verloving van Meghan en Harry bekend was gemaakt, gebeurde dat ineens vaak. Mensen raakten echt in de war en vroegen haar onder andere waarom ze nog een ‘gewone’ baan had als ze toch met een prins zou gaan trouwen.

Op de Instagram-pagina van Christine zijn meerdere foto’s te vinden waarop ze inderdaad als twee druppels water op hertogin Meghan lijkt. Haar gezicht is iets langer en haar lippen zijn wat voller dan die van Meghan, maar we kunnen zeker zien waarom de vergelijking met de hertogin vaak wordt gemaakt.

Vergelijking

Aan de Spaanse versie van Marie Claire geeft Christine toe dat ze blij wordt van de vergelijking: “Toen ik haar naam googlede, was ik meteen gevleid. Ze maakt veel indruk, dus voor mij is het zeker een compliment.” Ze zou naar eigen zeggen ook geen moment aarzelen als ze de kans kreeg om net zo’n carrière op te bouwen als Meghan. Zij speelde immers jarenlang de rol van Rachel in de hitserie Suits, waardoor ze al een sterrenstatus had voor ze Harry’s vriendin werd.

Hoewel Meghan zelf stopte met acteren toen ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, is ze niet volledig bij het acteerwereldje vandaan gebleven. Ze gaat binnenkort namelijk de voice-over van een personage in een Disneyfilm inspreken, waarmee ze toch een beetje terugkeert naar haar roots. Om welke film het gaat, is nog niet bekend gemaakt. Wij zijn benieuwd!

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook