Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zachte huid? Dit is de skincare secret van Victoria Beckham

Dit is het product waarbij Victoria Beckham zweert.

The British Fashion Awards 2018

Victoria Beckham ziet er op 47-jarige leeftijd nog altijd uit om door een ringetje te halen. We weten hoe ze aan haar strakke figuur en haar glanzende lokken komt, maar wat is eigenlijk haar skincare secret? Het blijkt een betaalbaar product te zijn dat zelfs in Nederland verkrijgbaar is. Wij zijn reuze benieuwd!

Skincare product

Vorige week deelde de zangeres en modekoningin een foto vanuit de make-up stoel op haar Instagram Stories. Op de foto was Victoria te zien in een zwart-witte, satijnen badjas. Haar haren waren naar achter gekamd en de hand van haar visagiste stond ook op de foto, terwijl die blush op Victoria's wangen aanbracht. Op de achtergrond waren meerdere verzorgingsproducten te zien. En laat Victoria's favoriet daar nou net tussen staan.

Cleanser

Heb je altijd al gedroomd van een huid zoals die van Victoria? Dan is het product dat je moet hebben de Bioderma Sensibio H2O Micellar Cleanser. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je er je huid mee reinigen voordat je make-up aanbrengt, zodat je een gladde en schone basis hebt. Daarnaast kun je het gebruiken om je make-up mee te verwijderen en je huid diep te reinigen. Zelfs hardnekkige, dikke lagen make-up zou je er moeiteloos mee kunnen verwijderen zonder dat je huid uitdroogt. Het product heeft een olievrije formule met komkommerextract, die ervoor zorgt dat de pH-waarde van je huid in balans blijft. Het is geschikt voor alle huidtypen. Klinkt ideaal, als je het ons vraagt.

Goed zoeken

Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar is deze cleanser ook een beetje betaalbaar? Jazeker! Hoeveel je voor een flesje betaalt hangt af van de site waarop je de cleanser koopt, maar de prijzen liggen tussen de 10 en 20 euro. Je kunt onder andere terecht bij Bol, Amazon, Superwinkel en 24pharma als je het product zelf eens wilt proberen. Wie weet straal je binnen mum van tijd net zo als Victoria!

Bron: Beau Monde, Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress, Instagram Victoria Beckham

Beauty
  • Victoria Beckham at The British Fashion Awards, Royal Albert Hall, London, UK