Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michael van der Plas over band met ex Samantha de Jong

Aha!

Najaarspresentatie RTL Nederland

Volgers van Michael van der Plas en Samantha de Jong is het vast niet ontgaan: de twee taggen elkaar weer regelmatig in stories en berichten op Instagram. Veel fans van de twee vragen zich dan ook af of Samantha en Michael weer samen zijn. Tijdens een Q&A geeft Michael duidelijkheid.

Barbie's Bruiloft

Ex-geliefden Michael en Samantha zijn samen behoorlijk actief op social media. Zo taggen de twee elkaar niet alleen regelmatig in berichten, maar plaatst Michael ook alle afleveringen van hun realityserie Barbie's Bruiloft op social media. "Omdat je ze (de afleveringen, red.) nergens meer terug kan vinden, en er veel vraag naar is. Daarom deel ik ze met jullie", liet hij hierover weten tijdens een Q&A in zijn Instagram Stories.

Liefdesleven

Aangezien Michael de afleveringen van Barbie's Bruiloft deelt, worden veel fans eraan herinnerd hoe leuk Michael en Samantha als stel waren. In de comments reageren velen met dat ze hopen dat de twee weer samenkomen. Ook tijdens de Q&A wordt Michael hiernaar gevraagd: 'Zie je ooit nog eens een toekomst met Samantha?', vraagt iemand dan ook. "Nee, ik hoop wel gewoon dat we normaal met elkaar kunnen omgaan", antwoordt Michael.

Gelukkig kunnen de twee het momenteel goed met elkaar vinden. Zo laat Michael weten: "We hebben gewoon normaal contact. Samantha heeft een vriend met wie ze op dit moment heel gelukkig is." Ook laat de realityster weten dat hij zelf momenteel single is.

Bron: Instagram Michael van der Plas |Beeld: BrunoPress