Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Awkward! Nederlanders herkennen Monica Geuze niet in Dubai

Monica werd namelijk uitgemaakt voor 'snol'.

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 - Rode Loper

Monica Geuze geniet op dit moment van een heerlijke vakantie in Dubai, zo is te zien op haar Instagram. Via haar Instagram Stories houdt ze haar volgers goed op de hoogte, en heeft ze daarnaast ook een belangrijke tip: let altijd goed op wat je zegt... Ook in het buitenland.

Awkward

We zijn er waarschijnlijk allemaal schuldig aan, of we het nou willen toegeven of niet. We hebben het over het stiekem praten over andere mensen in het buitenland, omdat je denkt dat ze je toch niet kunnen verstaan. Des te meer is het awkward als je erachter komt dat deze mensen tóch wel dezelfde taal als jou spreken.

Monica kan erover meepraten, want zij hoorde een stel Nederlanders ongestoord over haar praten in Dubai. "Note to de man die net in de lobby tegen zijn vrouw zei: 'Moet je dit nou zien lopen, wat een snol'', schrijft ze in haar Instagram Stories. "Je weet nooit wie er Nederlands spreekt en wie niet", aldus de YouTube-ster. Gelukkig lijkt ze er wel om te kunnen lachen. "Ik drink er vanavond een op jou, Patrick."

Beeld: Instagram Stories Monica

Speculaties

Vorige maand liet Monica haar volgers nog even schrikken toen er werd gespeculeerd dat ze misschien zou stoppen met vloggen. Een vlog van Monica op de maandagavond: het is voor veel volgers van de YouTuber vaste prik.

Via TikTok deelde Monica dat er een einde aan haar vlogtijdperk zou komen en dat dat eind van dit jaar zou gebeuren. Het duurde niet lang tot deze berichten van Monica bij roddelkoning Fawry not Sawry terechtkwamen. Hij deelde dit in no time op zijn Instagramaccount, waarna ze in een reactie liet weten dat het niet helemaal klopt. Gelukkig maar!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 14-10-2021 , Theater Carre 56ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Op de foto: Monica Geuze