Yay! Nóg meer De Bachelor op Videoland

Jaaaaa!

Lees ook

We wachten iedere week met smart op een nieuwe aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt en van de Belgische variant met Fabrizio. Enne, blijkbaar vond Videoland dat nog niet genoeg, want je kunt nu ook naar twee seizoenen van de Amerikaanse Bachelor kijken!

Nóg meer kijkvoer

Vorige week verraste Videoland ons met het heuglijke nieuws dat De Bachelor België ook op Videoland te bekijken is. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering op de streamingdienst en daar kijken wij uiteraard met smart naar uit. In de tussentijd kunnen we ons nu dus vermaken met maar liefst twee seizoenen van de USA-versie.

Zowel seizoen 22 als 23 zijn vanaf nu te zien. “We zetten de verdubbelaar in! 🌹 Naast Bachelors Thomas en Fabrizio kun je vanaf nu ook kijken naar Arie en Colton in The Bachelor USA (S 22+23)”, zo maakte Videoland vanochtend op Instagram bekend. Is dat even leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Reacties

In de comments onder de post van Videoland wordt enthousiast gereageerd, al zijn er ook mensen die door de bomen het bos niet meer zien. “Wanneer moet ik dat allemaal kijken? 🤦🏼‍♀️ #tijdtekort”, reageert iemand. En: “Dit wordt een fulltime job…”, schrijft iemand anders. Ha!

Of de Amerikaanse Arie en Colton ook daadwerkelijk hun ware liefde gaan vinden? Dat verklappen we natuurlijk niet. In België lijkt Fabrizio in ieder geval aardig op weg. Gisteren deelde Belgische zender Play4 namelijk een teaser waarop te zien is hoe de tattoo-hunk niet één maar twee dames zoent. Oeh la la… Wij zijn heel benieuwd hoe dat zal aflopen!

Bron & Beeld: Instagram, De Bachelor USA

Laatste nieuws

Zie ook