Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Ex On The Beach-ster verwelkomt dochtertje

En het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Hooray! Er is een heuse babyboom aan de gang onder sterren van Ex on the Beach: Double Dutch. Na Chiara, Terror Twin Sharon en of course Jørney is nu ook Djessy bevallen van een kindje.

EOTB-avontuur

We kennen Djessy uit het vierde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Om even je geheugen op te frissen: dat was het seizoen met Italiaanse womanizer Elias, twerk-queen Lena en Brody ‘El Loco’. Hoewel Djessy behoorlijk in de smaak viel bij bijna alle mannen op het eiland, wist Elias haar te veroveren met zijn beruchte ketting. Al was deze 'exclusieve relatie' niet van lange duur: met de komst van Yasmine stond de villa behoorlijk op de kop.

Happy life

Dat het uiteindelijk niets is geworden tussen Djessy en de mannen op het eiland, is wel duidelijk. Fast forward naar 2022 is de beauty dolgelukkig met haar vriend Jim en hun inmiddels pasgeboren dochtertje. Op Instagram kondigde Djessy vandaag aan te zijn bevallen. Het meisje heeft de prachtige naam Charlie Zara gekregen. "Gisterochtend om 7:14u is onze lieve Charlie geboren 🎀", schrijft ze bij een foto van haar dochtertje.

Zwangerschapsvergiftiging

"Rond middernacht begonnen mijn weeën en ik kon al vrij snel naar het ziekenhuis, waar ik blij was toen ik mijn ruggenprik kreeg! Alles ging goed en erg snel en ze doet het super!", aldus Djessy over de bevalling. Met de mama zelf gaat het iets minder goed helaas. Djessy schrijft namelijk dat ze last heeft van een zwangerschapsvergiftiging. "Dus we blijven twee nachtjes in het ziekenhuis zodat ze alles goed kunnen controleren." Morgen mag Djessy waarschijnlijk naar huis. "Nu dus lekker liggen en naar deze lieverd kijken en knuffelen 💘", aldus de EOTB-ster.

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, EOTB