Trend du moment: groen wordt dé kleur van het voorjaar

Green it is.

Groen, groener, groenst: groen zien wordt niet langer gelinkt aan jaloers zijn, maar aan de nieuwste fashiontrend. Dit voorjaar hijsen we ons namelijk massaal in groene outfits.

Groen

Tijdens Copenhagen Fashion Week werd het al duidelijk en ook tijdens Paris Fashion Week en New York Fashion Week konden we er niet omheen: groen wordt een van de populairste kleuren van het Spring-Summer 2022-seizoen. Niet alleen op de runway maar ook op straat was deze kleur dan ook overal al te zien. 

Menig influencer hulde zich in diverse groene items. Van grasgroen, tot pastelgroen en van mosterdgroen tot olijfgroen: alle tinten groen zullen de revue passeren. 

Combineren

Hoewel de ton-sur-ton-trend ook weer helemaal hip is, waagden de meeste fashion influencers zich niet aan volledig groene outfits:

Zo combineerden de meesten de kleur groen met andere felle kleuren, of gingen ze voor alleen groene accessoires. Fashion influencer Nina Sandbech ging voor een neutrale outfit met knalgroene accessoires, Yendry droeg een donkergroene broek gecombineerd met een felgroene tas en Elisabeth Halbjorhus, Kaja Marie, en Maria Sagvik gingen voor bescheidenere groentinten. Hoe dan ook: groen is booming.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws