Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah van Soelen over André: 'Ik hoop dat het goed met hem gaat'

Sarah wenst hem het beste toe.

Sarah van Soelen backstage bij Andre Hazes

Na een relatiepauze hebben Sarah van Soelen en André Hazes toch besloten om ieder een andere weg in te slaan. En hoewel de twee dus uit elkaar zijn, zet Sarah hem toch nog een klein beetje in het zonnetje op Instagram.

Hart van goud

Hoewel de liefde die vorig jaar opbloeide tussen André en Sarah helaas geen standhield, wil de influencer nog een paar goede woorden kwijt over de zanger. "Ik weet dat Dré een hart van goud heeft", schreef Sarah afgelopen weekend op Instagram. "Alleen wordt daar vaak misbruik van gemaakt. Ik hoop voor de rest dat het goed met hem gaat en dat hij eindelijk zijn rust vindt en voor zichzelf kiest. Dat gun ik hem."

Hoewel ze hem het allerbeste gunt, lijkt het hoofdstuk Hazes voor Sarah nu wel gesloten. "Dit is verleden tijd en ieder gaat zijn eigen weg", zegt ze.

Geen ruzie

Eerder vertelde de beauty al aan Beau Monde dat ze André steunt en dat hun relatie zeker niet met ruzie is geëindigd. "Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.” Een groot conflict is er nooit geweest. “Er is geen ruzie, er is geen ander in het spel. Ons gesprek was moeilijk, maar wel redelijk. Er is niet geschreeuwd, er zijn geen dramatische dingen voorgevallen.”

Moeder

André woont inmiddels tijdelijk bij zijn moeder Rachel Hazes in. Die vertelde vorige week dat het goed met haar zoon gaat, maar dat er ook nog ruimte is voor verbetering. "Voor mij is het belangrijkst dat hij goed in zijn vel komt te zitten", vertelde Rachel aan RTL Boulevard. "Waar hij dan zit, maakt me niet uit. Als ik maar weet dat het goed met hem gaat. En dat is nu momenteel bij mij." Hoelang André nog bij Rachel blijft wonen weet ze niet. "André heeft nog een lange weg te gaan."

Bron: Superguide, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • 2021, June 26. Zomertheater, Den Bosch, the Netheralnds. Sarah van Soelen backstage met Andre Hazes. Fotograaf: BrunoPress/Heukers Media