Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Komt er een Nederlandse versie van Too Hot To Handle?

Zou het?

Dat de serie Too Hot To Handle er eentje voor in de boeken is, moge duidelijk zijn. De Amerikaans-Britse realityshow is mega-populair op Netflix, ook in ons land. Daarom hopen fans op een Nederlands seizoen, en die wens zou binnenkort zomaar eens in vervulling kunnen gaan.

Het programma

Too Hot To Handle is net even anders als andere realityprogrammas zoals Ex On The Beach en Are You The One. In het programma worden namelijk tien vrijgezelle mannen en vrouwen gevolgd, die samen strijden voor 100.000 dollar. Om dit geld te bemachtigen moeten ze zich echter wel weten te gedragen, want bij elk fysiek contact zakt het prijzengeld. De deelnemers mogen elkaar dus niet aanraken. Enne, dat bleek in voorgaande seizoenen van de Brits-Amerikaanse variant nogal een hele opgave te zijn…

Nederlandse versie

Inmiddels staan er al drie seizoenen van de Amerikaanse variant op Netflix en is er ook al een Braziliaanse versie gemaakt. De deelnemers mogen niet zoenen, geen seks hebben en ook niet aan zelfbevrediging doen, maar dat blijkt voor sommige deelnemers een behoorlijke challenge te zijn. Ach ja, regels zijn er om ze te breken toch?

Volgens roddelkanaal JuiceChannel komt er binnenkort ook een Nederlandse versie van Too Hot To Handle. Bronnen zouden aan het kanaal bevestigd hebben dat de opnames er zelfs al voor zijn afgerond en dat de deelnemers in totaal zes weken zijn weggeweest voor de opnames. Of dit ook daadwerkelijk het geval is en wie de eventuele deelnemers zijn, weten we helaas niet. We wachten in spanning af!

Bron: Love & Reality | Beeld: YouTube, Netflix