Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dilemma's met Bobbi Eden: 'Nooit meer intiem zijn of nooit meer lekker eten?

Aha!

Boekpresentatie Game Over - Raymond van Barneveld

In Grazia's nieuwste rubriek krijgen BN'ers een aantal pittige dilemma's voor hun kiezen. Dit keer is het de beurt aan Bobbi Eden. Tussen haar nieuwe programma’s Bevallen met Bobbi en Sex Tape kan ze niet kiezen. Maar Bobbi moet dat wél bij deze dilemma’s.

Nog veel bevallingen bijwonen of zelf nog eens bevallen?

"Ik kies die van anderen, want ik vind het heel mooi om daarbij te mogen zijn. Ik zie het zwanger zijn niet meer zo zitten. Soms moet je gewoon happy zijn met wat je hebt, en ik heb een gezond, lief én knap kind.”

Weer naar een concert mogen of naar de film?

“Dan ga ik lekker naar een live-band. Ik ben wel een huismus, dus ik vermaak me met alles, maar ik heb het gemist om die sfeer te voelen. Als ik mag kiezen, wil ik naar een concert van Kiss, Mötley Crüe of Billy Idol.”

Weekend Disneyland met gezin of romantisch tripje Parijs met man?

“Met het hele gezin, Brandon hoort gewoon bij ons. Met z’n tweeën is het ook erg leuk, maar als we die kleine zien genieten, zijn wij het blijst. Dan neem ik ’t maar voor lief dat It’s a Small World de hele dag in je hoofd blijft zitten.”

Nooit meer intiem zijn of heel lekker eten?

“Nooit meer lekker eten, want ik vind het veel te belangrijk om heel intiem met mijn man te zijn. Ik ben niet zo’n grote eter en ook geen luxepoes, dus dan neem ik wel een Snickers.”

Wakker worden naast Brad Pitt of naast Johnny Depp?

Johnny Depp, want dat vind ik een mysterieuzere man. Het is wel lastig kiezen, hoor, ik laat ze allebei niet buiten in de regen staan. Al staat mijn eigen man Mark natuurlijk op één.”

Weekje naar New York of naar Los Angeles?

“Ik ben een LA girl, het voelt daar als thuis. Het weer is lekker, we hebben er veel vrienden wonen en ik heb daar een appartement. We zijn door Covid al even niet geweest, maar ik kan niet wachten om weer te gaan.”

Een vluggertje of uitgebreide sex?

“Dat ligt er helemaal aan in welke mood ik ben. De ene keer vind ik lange sex fijn en soms heb ik geen zin in al die poespas en wil ik gewoon een vluggertje. Het kan allebei even lekker zijn.”

Bevallen met Bobbi is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC, en Sex Tape is elke vrijdag te zien bij discovery+.

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress