Zo match je je telefoonhoesje met de laatste trends

Handig om te weten voor als jij je telefoon weleens laat vallen.

Onze telefoon is niet meer weg te denken uit onze levens en we hebben ‘m dan ook altijd bij ons. Het is tegenwoordig us ook onderdeel van onze outfit geworden. Helemaal omdat we regelmatig een spiegelselfie op Insta posten. Je wil daarom voorkomen dat je telefoon per ongeluk kapot valt. Zoek je daarom nog inspiratie voor een fashionable maar stevig telefoonhoesje die ook nog eens bij je outfit past? We’ve got you.

Functie van hoesjes

Of je nou een iPhone X, iPhone 12 of 13 hebt, je wil gewoon een hoesje dat je telefoon goed beschermt en er daarnaast ook nog eens leuk uitziet. Het vinden van een iPhone 12 Pro Max hoes of een iPhone 13 case kan soms een behoorlijke klus zijn. En als je niet altijd even zuinig bent met je telefoon zit er zo een barst in. Gelukkig kun je een kapotte smartphone makkelijk voorkomen door ‘m te beschermen met een mooi hoesje. Waarom zou je niet voor een fashionable hoesje gaan die ook nog eens perfect bij je outfit past?

Trendy kleur

We weten bijvoorbeeld al dat groen de trendkleur van dit voorjaar is. Tijdens de grote fashion weeks van dit seizoen – NYFW, CHFW en LFW – zagen we menig influencer en modeliefhebber zich al in groen door de straten begeven. En ja, wij zijn enorm fan van de vrolijke kleur. Nude kleuren als beige en bruin hebb en momenteel ook een momentje, maar de kleurentrend du moment staat daar haaks tegenover. Mocht je niet zo’n fan zijn van groen maar wil je toch een beetje meedoen aan de trend? Dan kun je ook kiezen voor groene accessoires als een groene phone case. Ook glitter is momenteel helemaal hip. Je outfit iets opspicen met een glitterhoesje? Why not! Voor wat voor phone case je dan moet gaan? We zetten hieronder wat inspiratie voor je op een rijtje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door elvia ☺︎︎ (@elvia_feregrino)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Iris Amber Nijboer (@irisamber)

Siliconen case of toch bling bling

Ben jij een ietwat onhandig type, maar wil je je telefoonhoesje toch afstemmen op je outfit? Kies dan voor een groen siliconen hoesje. Deze zijn de bestsellers in de meeste winkels en erg populair bij mensen die hun telefoon wel eens laten vallen. Dat is goed te verklaren, want ze zijn immers gemaakt van een rubber materiaal en voelen zacht aan. Daarom beschermen ze je phone net even wat extra. Safe én fashionable, twee vliegen in één klap dus.

Uiteraard kun je ook een stapje verder gaan en voor een echte bling bling case. Deze zijn vooral bij fashionable mobielgebruikers erg geliefd. Glitters zijn immers het nieuwe normaal geworden. Zo kun je tegenwoordig ook prima boodschappen doen in een glitter gehulde outfit, in plaats van die ene glittertop alleen voor een feestje uit de kast te trekken. Ben je hier toch nog ietwat te introvert voor? Ga dan voor een subtiel glitter telefoonhoesje! Zo doe je toch nog een beetje mee met de trend. Heel leuk voor bijvoorbeeld de influencers onder ons. Groene sjaal erbij en you’re good to go!

Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws