Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan is 22 februari jouw geluksdag

En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In de nieuwste Grazia, die nu in de winkel ligt, bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat.

Vissen (20 februari - 20 maart)

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hoef je niet lang meer te wachten tot er een beetje geluk jouw kant op komt waaien. Op 22 februari staat jouw geluksdag namelijk op de planning. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Verrassende gesprekken

De komende weken kunnen een tikkie hectisch en onvoorspelbaar zijn. Toch weet jij hier prima mee te dealen. Je gaat mee in de flow en je past je aan waar nodig. Dat voorkomt stress en onrust. Reken op verrassende gesprekken en ontmoetingen die je veel nieuwe inzichten geven. Je wordt er in ieder geval een stuk wijzer van en de kans is groot dat je zelfs oplossingen vindt voor je problemen. Zorg wel regelmatig voor me-time.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – Het 12e huis) - Beeld: Netflix (Emily in Paris)

Lifestyle
  • Emily in Paris. (L to R) Philippine Leroy-Beaulieu as Sylvie Grateau, Søren Bregendal as Erik in episode 208 of Emily in Paris. Cr. Stéphanie Branchu/Netflix © 2021