De Bachelors Patricia over vroegtijdige exit: ‘Blij dat het klaar is’

Patricia vertelt over haar korte avontuur in De Bachelor.

Lees ook

De eerste twee afleveringen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt staan inmiddels op Videoland en we hebben dan ook al kennis kunnen maken met de negentien ladies. Echter, we hebben helaas ook al afscheid moeten nemen van vier van de dames. Wat zij van hun snelle vertrek vinden? Een van de afvallers, Patricia, doet een boekje open bij RUMAGTV.

Vroegtijdige exit

Patricia was pas net een beetje bijgekomen van haar jetlag, maar moest zich toch weer voorbereiden op de eerste beste vlucht naar huis. Ze kreeg tijdens de eerste rozenceremonie helaas geen roos van Thomas, al vond ze dat achteraf helemaal niet zo erg. Sterker nog, ze is blij dat het klaar is, vertelt ze. “Ik heb daar zo mijn redenen voor”, klinkt het op de bank bij Fawrynotsawry en René Watzema.

“Ik ben blij dat mijn aflevering op Videoland is gekomen en dat het achter de rug is.” Waarom Patricia blij is met haar exit, houdt ze liever voor zichzelf. “Verder ga ik daar niets over loslaten.”

Redenen

Wel heeft ze een idee waarom het uiteindelijk niets is geworden tussen haar en Thomas. “Omdat ik een brunette ben met een bruin kleurtje”, stelt ze. Thomas valt volgens de brunette op blonde meiden. Daarnaast heeft ze hem ook niet echt gesproken. “Ik wilde wel met hem praten, want onze hele ontmoeting ging eigenlijk gewoon k*t, maar iedereen sprong zó bovenop hem… Ik ben niet zo, ik ga dat niet doen. Al heb ik er achteraf wel spijt van, ik had dat wel moeten doen.” Aii…

Bron: Love & Reality | Beeld: YouTube, Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws

Zie ook