Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Millie Bobby Brown onherkenbaar met platinabond haar

Looking good!

Millie Bobby Brown vierde afgelopen weekend haar achttiende verjaardag. Deze dag moest uitgebreid gevierd worden en dat deed de Stranger Things-actrice dan ook in stijl. Zo toverde ze zich voor haar speciale dag samen met haar vriend Jake Bongiovi om tot een real life Ken en Barbie.

Barbie-vibes

Millie ruilde haar bruine bob voor haar verjaardag in voor een lange, blonde hairdo. Ook haar vriend Jake moest geloven aan de barbie-look en ging voor een platinablond kapsel, zo is te zien in de Instagrampost. "Hey Ken!", schreef Millie in de caption, refererend naar de hit Barbie Girl uit 1997.

Hoewel Millie voor een Barbie-look ging, vinden wij dat ze door het corset dat ze draagt ook wel wat weg heeft van Game of Thrones-karakter Daenerys Targaryen. Love it! 

Jake Bongiovi

Ook Jake deelde de foto van hem met zijn lief op Instagram en schreef daarbij: "Happy birthday, Barbie. I love you." Awh!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @jakebongiovi

Millie en Jake zijn nu een klein jaar aan het daten. De twee werden in juni 2021 voor het eerst in het openbaar gespot.

Enne, komt Jake je wel heel bekend voor? Dat is niet zo gek. Hij lijkt namelijk als twee druppels water op zijn bekende vader: Jon Bon Jovi, de leadzanger van de band Bon Jovi.

Bron: Cosmopolitan, Just Jared | Beeld: BrunoPress, Instagram