Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws voor Jaimie Vaes

'We gaan je ontzettend missen.'

Jaimie Vaes deelde gisteravond verdrietig nieuws. In haar Instagram Stories liet ze weten dat haar oma zondag is overleden. "Vandaag ben je vertrokken naar een beter plekje", deelde ze hierover.

Oma

"Liefste, lieve omie", begint Jaimie haar bericht bij een prachtige zwart-witfoto van haar oma. "Vandaag ben je vertrokken naar een beter plekje. Een mooie plek met rust en andere dierbaren. We gaan je ontzettend missen oma. Ik was te laat om je een fijne reis te wensen, maar ik weet dat je nu al meekijkt."

Jaimie somt vervolgens op hoe geweldig haar oma was. "Je was de liefste, leukste, grappigste knapste oma. En wat was je sterk." Gevolgd door dat ze de herinneringen aan haar oma voor altijd zal koesteren.

Verdriet

De influencer gaat verder met dat haar oma voor altijd in haar hart zit. "Het verdriet doet zoveel pijn, maar ik weet dat het zo beter is. Dag lieve oma, ik hou van je. Ik weet dat je boven op ons wacht." Sterkte, Jaimie!

Moeilijke periode

Vorige week zondag verschenen bewakingsbeelden in de Instagram Stories van Yvonne Coldewijer waarop te zien zou zijn dat Lil Kleine (Jaimies vriend) het hoofd van een vrouw tussen een autodeur klemt, dit zou vermoedelijk om Jaimie gaan. De rapper, die momenteel in het buitenland zou zitten, zat een paar dagen vast op verdenking van mishandeling. Afgelopen woensdag besliste de rechter-commissaris namelijk dat de rapper voorlopig vrij werd gelaten. Het OM ging tegen dit besluit in hoger beroep. Naar verwachting horen we daar komende week meer over.

Bron: Instagram Jaimie, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress