Deze nieuwe Netflix-serie is een mix tussen The Breakfast Club en Pretty Little Liars

Bingewatch-waardig!

Lees ook

Heb je al je favoriete series op Netflix inmiddels al uitgekeken en ben je op zoek naar nieuw kijkvoer? We’ve got you. Sinds vorige week staat de spannende drama-serie One of Us Is Lying namelijk op de streamingdienst.

Mix

Fans van de klassieke film The Breakfast Club en de serie Pretty Little Liars kunnen hun hart ophalen, want de serie One of Us Is Lying is de perfecte mix tussen deze twee al bestaande klassiekers. Daarnaast komt de naam van de serie sommige boekenliefhebbers misschien bekend voor. Dat kan kloppen, want de nieuwe Netflix-serie is inderdaad gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McMagnus.

Oorspronkelijk werd de serie uitgebracht bij Amerikaanse Vod-dienst Peacock, maar inmiddels is deze dus ook op Netflix te bekijken.

De serie

Waar One of Us Is Lying precies over gaat? “Detentie brengt vijf ongelijksoortige middelbare scholieren samen, maar een moord – en geheimen – houden hen samen terwijl een kat-en-muis moord mysterie zich ontvouwt”, zo luidt de beschrijving op Netflix.

In de serie volgen we vijf leerlingen van Bayview High School die alle vijf moeten nablijven. Dat nablijf-uur krijgt echter een heel naar einde wanneer een van de leerlingen (Simon) plotseling overlijdt. Toevallig stond hij ook nog eens bekend als de Gossip Girl van de school. Zijn blog, genaamd About That, was namelijk de meest gevreesde app van de school. Niemands geheim leek nog veilig, want Simon wist op de een of andere manier overal achter te komen. Zou zijn app reden genoeg zijn voor iemand om hem ook daadwerkelijk te vermoorden? Dat is waar de overige vier leerlingen van het nablijf-uur achter proberen te komen. Heeft een van hen het gedaan, of worden ze erin geluisd?

De eerste acht afleveringen van de serie staan nu op Netflix, maar inmiddels is al bekend dat er ook nog een tweede seizoen van One of Us Is Lying komt.

Bron: DeLagarde | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook