Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wat lief: jarige Katja Schuurman wordt in het zonnetje gezet door kinderen

'Tegen de verwachting in zit ik me toch een potje jarig te voelen', deelt de actrice.

Een feestelijke dag voor Katja Schuurman! De actrice blaast vandaag 47 kaarsjes uit, en viert dit met taart, cadeaus én haar kinderen.

'Mijn zonnestralen'

Katja Schuurman voelt zich behoorlijk jarig, en dat heeft alles te maken met haar kinderen. Haar dochters Sammie en Coco Loulou verraste haar namelijk met ontbijt op bed, cadeaus en veel liefde. Bij een vrolijke foto schrijft de actrice: "Tegen de verwachting in zit ik me toch een potje jarig te voelen! Met dank aan mijn 2 zonnestralen. En vanochtend vooral door de verrassingen van Sammie; zelf taart gebakken, ontbijt op bed, ketting cadeau, slingers, zingen, liefde, vrolijkheid, alles."

De actrice heeft een pittige periode achter de rug. Haar relatie met Freek van Noortwijk kwam na vier jaar tot een einde. Samen kregen ze vorig jaar op 8 augustus een dochtertje, Coco Loulou. Gelukkig gaat het ondertussen een stuk beter met Katja, en liet ze aan RTL Boulevard weten dat ze goed contact heeft met haar ex-man. Katja was al eerder getrouwd met acteur Thijs Römer, waarmee ze dochter Sammie kreeg.

Gelukkig komt er een leuke periode voor haar aan, want binnenkort kunnen we haar weer zien schitteren op het witte doek. Katja is namelijk te zien in de film Costa!!.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress