Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jaydi over liefdesleven: 'Wil het wat voorzichtiger aanpakken'

Ook vertelt Jaydi hoe het nu tussen haar en Ricky gaat.

Twee schattige hondjes en een eigen plekje samen: Ricky en Jaydi waren voor een tijd lang happily in love. Toch besloot het realitykoppel onlangs een punt achter hun relatie te zetten. Aan LINDA. vertelt Jaydi hoe het nu met haar en met de liefde gaat.

Temptation Island: Love or Leave

Terwijl Jaydi aan Temptation Island: Love or Leave meedeed om haar relatie met Sonny te redden, sloeg de vonk tussen Jaydi en Ricky over. Jaydi beëindigde haar relatie met Sonny en viel als een blok voor de knappe Ricky. Die liefde was zeker wederzijds, want eenmaal in Nederland waren de twee nog altijd dolverliefd.

Vrij onverwachts zetten Ricky en Jaydi onlangs een punt achter hun relatie. Iets waar de twee zich niet over uit willen laten. "Ricky en ik hebben afgesproken dat we daar verder geen uitspraken over doen", vertelt Jaydi aan LINDA. 

Geen ruzie

Of er sprake is van onenigheid tussen de twee? Absoluut niet. "We zijn ook nog vrienden. We bellen dagelijks en laten één keer per week de hondjes samen uit, die willen we nog niet uit elkaar halen. Er is dus geen ruzie en je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren. Maar ik denk niet dat we weer bij elkaar komen."

Ook laat Jaydi weten dat ze goed in haar vel zit. De beauty is echter nog niet toe aan een nieuwe relatie, zo vertelt ze aan het magazine. "Het is 'm nu al twee keer niet geworden, dus nu wil ik het wat voorzichtiger aanpakken. Ik focus voor nu op mezelf en de toekomst. Even rust." You go, Jaydi.

Bron: LINDA | Beeld: Tom Cornelissen