Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Donna steekt de draak met volgers na gemene opmerking over lichaam

You go, Donna.

Een deelname aan Temptation Island kan niet alleen veel doen voor je relatie, het zorgt er ook voor dat je flink wat extra volgers op Instagram krijgt. En helaas komen daar dan ook regelmatig gemene reacties van volgers bij kijken. Donna ontving er een paar over haar lichaam, maar laat niet zomaar over zich heen lopen.

Spicy foto

Sinds haar deelname aan Tempation Island zit Donna beter in haar vel dan ooit. De beauty is behoorlijk actief op Instagram en besloot afgelopen week voor het eerste een spicy kiekje van zichzelf te delen. De realityster hees zich in een prachtige, legergroene lingerieset en deelde een foto van deze look op Instagram.

"Miles away from my comfort zone", schreef Donna bij het pikante kiekje. Het moge dan 'miles away' van haar comfortzone zijn, de realityster ziet er prachtig uit.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @donna.dg

Commentaar

Het duurde niet lang tot de positieve reacties onder de foto van Donna binnenstroomden, al lijken er altijd een aantal rotte appels tussen te zitten. Zo reageerde een volger: 'Waar zijn je borsten?' Iets waar Donna vervolgens behoorlijk gevat op reageerde.

De realityster deelde de belachelijke reactie in haar Instagram Stories en schreef: "Bij deze start ik een crowdfunding voor een paar nieuwe en vooral grotere airbags. Zou jij bijleggen?" Gevolgd door een poll, zodat haar volgers ook daadwerkelijk hun mening konden geven. Het moge duidelijk zijn dat Donna wel raad weet met een lelijke reactie. You go, girl. 

Bron: Girlscene | Beeld: Tom Cornelissen