Leuk nieuws: De Bachelor België met Fabrizio is nu op Videoland te bekijken

Yesssss.

Lees ook

In Nederland kunnen we sinds deze week eindelijk genieten van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. En als je dacht dat het niet beter kon: ook de Belgische variant van het programma, met Fabrizio Tzinarids, is vanaf nu in Nederland te bekijken. 

Eerste afleveringen

We zagen er her en der al wat berichten over, maar de volledige afleveringen van De Bachelor België waren helaas nog niet te zien in Nederland. Zonde, want we weten maar al te goed wie Fabrizio is. Daarnaast doen er ook nog eens drie Nederlandse ladies aan het programma mee. 

Grote kans dat Videoland meermaals de vraag heeft gekregen om de Vlaamse variant van het programma op de streamingdienst te lanceren. Met succes, want de eerste twee afleveringen zijn namelijk nu te bekijken. 

‘Hup Holland Hup’

Via Instagram laat Fabrizio himself weten dat het seizoen van de Belgische liefdesshow vanaf nu ook in Nederland te zien is. “Vanaf nu elke donderdag op Videoland. De aanhouder wint. Hup Holland Hup”, schrijft hij met een lachende emoji op Instagram. 

In België lopen de afleveringen echter wel voor op de Nederlandse, dus hopelijk krijgen we niet per ongeluk een spoiler over de volgende afleveringen te zien. Hoe dan ook: het maakt het wachten op een nieuwe aflevering van De Bachelor met Thomas wel iets minder erg. Wij weten in ieder geval wat we dit weekend gaan doen.

Bron: Instagram @fabrizio_tzinaridis | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook