Rachel Hazes over gezondheid André: ‘Hij heeft een lange weg te gaan’

Een aantal maanden geleden trok André zich terug om te herstellen van een burn-out. Hoe gaat het nu met de zanger?

Lees ook

Het is al wekenlang stil rondom André Hazes. Vanwege een burn-out laste de zanger zijn optredens af en ook op social media is hij even niet te vinden. Herstellen doet André onder de vleugels van zijn moeder Rachel, die nu vertelt hoe het met hem gaat.

Bij Rachel thuis

Na de verdrietige breuk met Sarah van Soelen trok André weer bij zijn moeder in, waar hij ‘heel hard verwend wordt‘ met ‘vitamientjes, moederliefde en heel veel rust,’ zo vertelde Rachel in november aan HLN. Ook volgt de volkszanger therapie. Na nog een aantal weken radiostilte vragen we ons af: Hoe maakt André het nu? Aan RTL Boulevard geeft Rachel een update.

Lange weg

“Het gaat heel goed, ik ben heel trots op hem”, vertelt een glunderende Rachel aan Aran Bade. “Voor mij is het belangrijkste dat hij gewoon weer goed in zijn vel komt te zitten. Waar hij zit, maakt me niet uit, zo lang ik maar weet dat het goed met hem gaat. En dat is momenteel bij mij.”

Hoewel het de goede kant op gaat met de gezondheid van Dré, is er ook nog werk aan de winkel. “Kijk, André heeft wel een lange weg te gaan. Dus dan moet je gewoon de bescherming bieden.”

Eén man in huis

Voorlopig blijft André in ieder geval de enige man in huis, vertelt Rachel. Van de geruchten dat ze het zelf gezellig zou hebben met een nieuwe vlam, is niet waar volgens de Hazes-moeder. “Ik ben zo druk dat ik gewoon niet leuk ben voor een man. Ik heb gewoon geen tijd. Dus ik zou het hartstikke leuk vinden, maar het komt gewoon niet uit. Dankjewel, André”, sluit ze af met een vette knipoog.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook