Fred van Leer deelt kiekje uit de oude doos: ‘Scheelt 25 kilo’

'Inmiddels zit het er wel weer aan, maar toch', grapt Fred bij de foto.

Lees ook

Terwijl storm Dudley over ons land raast, besloot Fred van Leer de archieven in te duiken. De presentator vond twee kiekjes uit de oude doos en deelt dit met zijn volgers op Instagram. “Scheelt 25 kilo”, deelt hij bij de twee foto’s.

Sportieveling

Fred gaat way back en deelt twee verschillende kiekjes van een aantal jaren geleden. Links zien we Fred in 2003, inclusief retro zonnebril met rode glazen. Rechts zien we Fred in 2016, gehuld in een kanariegele sportoutfit. En we kunnen er niet omheen: Fred ziet er onwijs fit uit op de rechterfoto.

Ook Fred heeft de verschillen tussen de twee kiekjes gezien. “Links met bril 2003, rechts 2016. Scheelt 25 kilo”, begint hij bij de foto’s. Vervolgens grapt de presentator dat zijn shape niet meer hetzelfde is. “Zit er wel inmiddels wel weer aan, maar toch🙏🏻😂💪🏻”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Complimenten

Het duurt niet lang tot de positieve berichten onder de throwback van Fred binnenstromen. Zo laat Patrick Martens weten: “Maar die gespierde poten van jou!” Ook reageert zangeres Shary-An: “Op beide een schat!❤️”

Vooral de benen van Fred zijn in de reacties hot topic. “Omg je benen”, “Damn die benen!” en “Hoe dan ook. Die benen, daar zeg je u tegen”, klinkt het in de reacties. Ook steken volgers de presentator een hart onder de riem. “Elke fase in je leven is anders en je ziet er nog steeds top uit.” En zo is het maar net.

Bron: Instagram @fredvanleer | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook