Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor het aankomende weekend

Van de leukste hotspots tot aan kijktips.

Lees ook

De tijden waarin we in het weekend alleen maar konden wandelen met een koffie to go laten we graag achter ons. Restaurants, bars en bioscopen mogen hun deuren weer openen, dus daar maken we dan ook graag gebruik van. Dit zijn de leukste to do’s voor het aankomende weekend!

Ik Wist Het

De heerlijke romcom Ik Wist Het draait vanaf nú in de bioscoop en is, als je het ons vraagt, de perfecte invulling van je vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Helemaal nu al die stormen boven ons land razen.

Ik Wist Het is een romantische speelfilm gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar – letterlijk – de man van haar dromen ontmoet. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat?

Voorpret Mysteryland

We horen je denken: het is nog lang geen zomer. Toch start de pre-sale van Mysteryland al héél gauw en is het geen slecht idee om alvast je kaartjes voor de grootste editie ever te scoren. Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer en keert van 26 t/m 28 augustus beter en groter dan ooit tevoren terug naar het Haarlemmermeer. Festivalgangers zullen zich wanen in een magische festivalwereld waar verlichte paden leiden naar verrassingen, verborgen plekken en bijzondere creaties. We can’t wait. 

De pre-sale met de laatste vrijgekomen tickets gaat op 22 februari om 11.00 uur van start. Reguliere kaarten zijn vanaf 24 februari vanaf 11.00 uur verkrijgbaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mysteryland (@mysteryland_official)

Zaa’tar

Rotterdam is een fijne hotspot rijker! Bij Zaa’tar haal je namelijk de lekkerste falafel, mezze, wraps, pita’s en salades. Kun je niet kiezen tussen al dat lekkers? Kies dan de Zaa’tar Special Schotel, en je krijgt een mix van falafel, mezze, salades en Libanees brood.

Alle gerechten zijn verser dan vers. Daarnaast worden de gerechten ook nog eens op authentieke en traditionele wijze bereid. Klinkt goed!

Waar: Kromme Elleboog 85B, Rotterdam 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zaa’tar (@zaatar.rotterdam)

ANNE+ streamen

Geen zin om de deur uit te gaan? Bekijk de film ANNE+ die sinds 11 februari op Netfix te zien is. De film is gemaakt na de twee succesvolle seizoenen van de serie ANNE+. De film draait om Anne, die op het punt staat met haar vriendin naar de Canadese stad Montreal te verhuizen. Ondertussen worstelt zij met het afronden van haar eerste boek, haar manuscript wordt namelijk vlak voordat ze wil vertrekken door haar uitgever afgekeurd. Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat – en langzaam vindt Anne richting in het leven. Geloof ons: zeker het kijken waard. 

De film is nú te streamen via Netflix. 

Spaghetteria (maar dan anders)

Liefhebbers van Italiaans eten zullen de well known pasta van Spaghetteria zeker kennen. Het is een plek waar je al weet wat je gaat bestellen voor je gaat zitten. Gezien het grote succes van de pasta-keten, besloot Spaghetteria een nieuwe formule te openen in Amsterdam West. Dit exemplaar is een nieuw gezinslid in de Spaghetteria familie, namelijk Spaghetteria Caffè. Anders dan de andere vestigingen is Spahetteria Caffè de hele dag geopend en focust zich daarmee ook op ontbijt en lunch. 

’s Ochtends kunnen gasten er al terecht voor een snelle cornetto met cappuccino en ‘s middags voor een heerlijke lunch: van een verse pasta tot een rijk belegd Italiaans broodje. Enne, uiteraard kun je hier in de avond ook terecht voor een dampend bord pasta. Love it. 

Spaghetteria Caffè is te vinden op Jan Pieter Heijestraat 131 in Amsterdam West. 

ONE De Musical

Op 11 februari opende het magische, innovatieve spektakel ONE de Musical haar deuren in het voormalige Broadway theater in Studio’s Aalsmeer. Na een héél erg lange tijd is het dus ein-de-lijk weer mogelijk om de theaters in te duiken voor een goede musical – en daar worden we blij van. 

ONE de Musical vertelt het hartstochtelijke verhaal over de eeuwige liefde tussen Amon (Soy Kroon), een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek wordt meegezogen. ONE de Musical is tot 26 juni te zien in Nederland.

Beeld: Spaghetteria Caffè

Laatste nieuws

Zie ook