Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes: de trailer van Costa!! de film is nu te zien

De eerste beelden van de nieuwe Costa-film maken het in één klap zomer.

Niet alleen in real life kunnen we ons weer verheugen op feesten en festivals, ook op het witte doek kunnen we binnenkort weer genieten van een summer party. Vanaf april draait de nieuwe Costa-film ein-de-lijk in de bios, en de trailer belooft alvast heel veel goeds.

Jeugdsentiment in een nieuw jasje

Remember the days waarin je voor de 782e keer de film Costa! via je dvd-speler afspeelde? Het heeft twintig jaar geduurd, maar nu heeft de filmhit met Georgina VerbaanKatja Schuurman en Daan Schuurmans in de hoofdrol toch echt een vervolg gekregen: Costa!!, met twee uitroeptekens dus. Net als het origineel speelt deze film zich af in het zonnige Salou. Katja kruipt wederom in de rol van Frida, inmiddels moeder van Anna (Abbey Hoes), die alles op alles zet om de club nieuw leven in te blazen. Natuurlijk met de nodige liefde en drama aan de zijlijn. Ons geduld werd op de proef gesteld toen de première van Costa!! werd uitgesteld, maar de gloednieuwe trailer die we vandaag voorgeschoteld krijgen, maakt het weer helemaal goed. Worth the wait! Bekijk hem hier:

https://www.youtube.com/watch?v=NfmXCWctCMY

Save the date

Save the date: vanaf 28 april draait Costa nummer twee dan toch echt in de bioscoop. Makers van de film hebben alles uit de kast getrokken om ook deze film tot een succes te maken, waaronder een fantastisch rijtje acteurs en actrices. Zo zien we onder meer Roeland FernhoutSoy KroonOscar AertsTina de Bruin en Stephanie van Eer in de nieuwe Costa!!-film.

Het is namelijk niet zomaar iets waar een vervolg op komt. De film uit 2001 is een mijlpaal te noemen in de Nederlandse filmgeschiedenis. De komedie over een groep jongeren die twee weken vakantie vieren in Salou heeft 700.000 bezoekers getrokken, destijds een gigantisch aantal voor een film van eigen bodem. We zijn benieuwd of Costa!! dit succes gaat evenaren, maar we durven te zeggen van wel. Wij zijn eind april in ieder geval met een bak popcorn op schoot in de bios te vinden.

Bron: Pathé | Beeld: Costa