Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gezinsuitbreiding voor Kourtney Kardashian en Travis Barker?

Ingewijden van de Kardashians weten het zeker: babynieuws kan niet meer lang uitblijven.

De geruchtenmolen draait weer eens overuren rondom de Kardashians. Insiders menen 'zeker te weten' dat Kourtney Kardashian en fiancé Travis Barker zwanger proberen te worden, of dat misschien al zijn. Wat zeggen ze precies?

Grote familie

Hoewel er een huwelijk op de planning staat, zijn Kourtney en Travis nu vooral bezig met het krijgen van een kindje, vertellen verschillende insiders aan US Weekly. "Meteen toen hun relatie serieus werd, besloten Kourt en Travis om te proberen zwanger te raken. Het was een no-brainer voor hen allebei, omdat ze hun zinnen gezet hebben op een grote familie en het erover eens zijn dat het geen zin heeft om het uit te stellen of te wachten totdat ze getrouwd zijn."

'Kwestie van tijd'

Hoewel we anonieme berichten natuurlijk met een flinke korrel zout nemen, lijkt deze insider behoorlijk overtuigd van de babygeruchten. "De hechte vrienden en familie weten dat het in voorbereiding is en dat het een kwestie van tijd is voordat ze bevestigen dat ze een kindje verwachten. Beiden weten zeker dat dit de juiste weg is. Kourtney smelt gewoon als ze ziet hoe goed Travis is met zijn eigen kinderen (Landon van 18 en Alabama van 16, red.), en hij is een echte gentleman tegenover de kinderen van Kourtney en haar ex Scott. Ze zijn gek op hem. Het wordt een prachtige reis om hun families samen te smelten en ze kunnen niet wachten."

Zonder twijfel

Na de verloving van de realityster en de rockster in oktober vorig jaar klonk ook al snel gossip over een kindje. "Ze willen zonder twijfel een baby samen", vertelde een andere insider toen aan Us. Kourtney zelf steekt ook al langere tijd niet onder stoelen of banken dat ze graag een vierde kind zou willen. Zo liet ze voor seizoen 15 van Keeping Up With The Kardashians vastleggen dat ze haar eicellen liet invriezen.

Bron: Us Weekly | Beeld: BrunoPress