Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katja Schuurman openhartig over tijd na relatiebreuk: 'Watertrappelen en overleven'

De actrice vertelt hoe het nu met haar gaat.

Boeklancering Willibrord verlegen vlegel

Het nieuws dat Katja Schuurman en Freek van Noortwijk een punt achter hun huwelijk hadden gezet, kwam voor veel mensen als een grote verrassing. De actrice doet nu een boekje open over de afgelopen maanden.

'Weer boven komen drijven'

Kort voor de breuk besloot Katja een sabbatical te nemen en zes maanden even niet te werken. Maar een periode van rust werd het zeker niet, laat ze weten in gesprek met RTL Boulevard. "Ik dacht mezelf te voeden, maar dat was wegens de scheiding meer watertrappelen en overleven", vertelt de actrice. Ook zegt ze dat ze 'veel is afgevallen door stress.' Nu gaat het gelukkig weer een stuk beter. "Ik ben weer boven komen drijven", omschrijft Katja het.

Contact

Met Freek kan ze nog altijd goed door één deur, vertelt Katja in het interview: "Het is weer heel lekker en goed leven en ik heb fijn contact met ook deze ex-man." De twee hebben samen ook een dochtertje, Coco, van 1 jaar.

Iets te vieren

Na een roerige periode heeft Katja ook weer veel te vieren. Een aantal weken geleden werd ze de dolgelukkige tante van Jimi, het zoontje van Birgit Schuurman. Daarnaast mag de beauty aanstaande zaterdag 47 kaarsjes uitblazen én kijkt ze met veel enthousiasme uit naar de première van Costa!! De film, die van 28 april in de bios te zien is. Genoeg happy moments in het verschiet!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • LAREN, 07-02-2022, het Bonte Paard Boeklancering Willibrord, verlegen vlegel door collega en auteur Fons de Poel. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Katja Schuurman