Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Haarverlies door corona? Alyssa Milano deelt 3 producten die kunnen helpen

De Charmed-actrice heeft zelf veel baat gehad bij deze producten.

Alsof het coronavirus al niet genoeg narigheid met zich mee heeft gebracht, ondervinden veel mensen na een besmetting met het virus ook nog eens haarverlies. Ook Charmed-actrice Alyssa Milano had enorm last van deze bijwerking. Op Twitter deelt de actrice nu welke producten hielpen tegen haar haaruitval. 

Coronabesmetting 

Alyssa raakte in maart 2020 besmet met het coronavirus. Dat de actrice behoorlijk ziek was geweest, bleek uit haar interview met Entertainment Tonight in oktober 2020. Zo vertelde ze dat ze na al die maanden nog steeds kampte met pijn en haarverlies. “Ik heb nog steeds last van veel symptomen. Ik heb last van hartkloppingen en kortademigheid. Ook mijn haar valt nog steeds uit. Het ergste van alles is dat ik een vreselijke piep in mijn oren heb, die heel erg vervelend is.”

Ook had Alyssa eerder een video op Twitter gedeeld waarin ze liet zien hoe erg haar haarverlies was. “Ik wil jullie laten zien wat #Covid19 met je haar doet. Neem dit alsjeblieft serieus”, schreef ze bij de video. 

Producten tegen haaruitval 

Inmiddels gaat het een stuk beter met de actrice en vond ze goede producten die het haarverlies tegengaan. Niet zo gek dat Alyssa nu weleens om advies wordt gevraagd op Twitter. 

“Mijn moeder heeft last van haaruitval na haar Covid-besmetting. Ik hoorde dat jij daar ook last van had. Ik ben benieuwd of je iets vond wat hielp”, vroeg actrice Kiersten Warren onlangs via Twitter aan Alyssa. “Zeker. De Nutrafol-supplementen en Nioxin shampoo en conditioner hielpen enorm”, antwoordde de actrice op de tweet. 

Alyssa kreeg de tip van haar haarstylist Linh Nguyen om de producten van Nioxon te gebruiken om het haarverlies te verminderen. “Ik zei Alyssa: ‘Stop met het borstelen van je haar.’ We sturen je meteen Nioxin-producten”, deelde hij met People. “Haar haar voelt weer voller en ze is blij met de resultaten.” 

Bron: Happy in Shape, People | Beeld: BrunoPress