Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Joep vertelt kersverse vrouw Carolien over deelname aan ander datingprogramma

'Je zou me wellicht hiervan kunnen herkennen.'

Joep vond de liefde in het programma van De Bachelorette helaas niet, maar doet in Married at First Sight een nieuwe poging. Hij gaf het jawoord aan zijn kersverse vrouw Carolien en besloot niet veel later op te biechten dat dit niet zijn eerste deelname aan een liefdesprogramma is.

De Bachelorette

In 2020 zagen we dat Joep deelnam aan het programma De Bachelorette. De knappe vrijgezel wist het hart van Gaby Blaaser niet te veroveren en moest het programma al vrij snel verlaten.

Toch zag Joep het wel zitten om zijn match made in heaven in een tv-programma te vinden. Hij sprong in het diepe om een volstrekt onbekende vrouw in MAFS het jawoord te geven. 

Opbiechten

Enne, Joep vond dat zijn kersverse wederhelft wel van zijn verleden af moest weten. Nadat de twee elkaar het jawoord gaven nam Joep zijn Carolien apart en vertelde hij dat hij eerder op tv is verschenen. 

“Je zou me wellicht hiervan kunnen herkennen”, stelt Joep over zijn deelname aan De Bachelorette. Waarop Carolien, die het programma naar eigen zeggen heeft gevolgd, laat weten dat zij Joep niet heeft herkend. 

‘Dit is oprecht’

“Nee, dat blijft me niet echt bij zulke gezichten, sorry”, weet Carolien te vertellen. Waarna Joep vertelt dat hij er tijdens zijn deelname aan De Bachelorette achter kwam dat dit programma niets voor hem was. 

“Ik merkte ook dat zo’n programma niet het programma is waar ik thuishoor. Dat voelt heel anders dan dit. Dit is oprecht, dat meen ik ook. Dat voel ik ook zo. Het was een mooi avontuur en ik heb een leuke tijd gehad, maar het is afgesloten en door.” 

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight